AK Parti Büyükkarıştıran’da seçim bürosu açtı

Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Kırklareli Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz, Büyükkarıştıran Beldesi’nde seçim bürosunun açılışına katıldı.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi çalışmalarına durmadan devam eden AK Parti Kırklareli Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz, Büyükkarıştıran Beldesinde seçim çalışmalarına devam etti.
Esnaf ziyaretlerinde bulunan Minsolmaz daha sonra Büyükkarıştıran Beldesi’nde seçim bürosunun açılışına katıldı. Buradaki açılışa Vekil Minsolmaz’ın yanı sıra 3. Sıra Adayı Kadriye Tokat, İl Başkanı Alper Çiler, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman,  İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, AK Parti  Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gündüz  da katıldı.
Burada konuşan Minsolmaz, “Büyükkarıştıran belde seçim ofisimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Rabbim yaptığımız çalışmalarda bizlere ve tüm dava arkadaşlarımıza kolaylıklar versin” dedi.
AK Partililer buradaki seçim bürosunun açılışının yanı sıra esnaf gezisi de gerçekleştirdi. İftarını Büyükarıştıran da açan partililer daha sonra Büyükkarıştıran Belediye parkında, vatandaşlarla sohbet etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol