AK Parti Ailesinden Vali Osman Bilgin’e ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Ailesi Kırklareli Valisi Osman Bilgin’e ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve İl Başkanı Alper Çiler’in yanı sıra gençlik kolları, kadın kolları ve ilçe teşkilatları da ziyarete katılım göstererek, Vali Osman Bilgin’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

3 Eylül Pazartesi günü düzenlenen ziyaret programı Kırklareli Valilik Binası’nda yapıldı. Ziyarete; Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, çevre ilçelerin başkanları, belediye başkanları, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katılım gösterdi.Vali Osman Bilgin’e çiçek takdim ettilerVali Bilgin, Parti teşkilatı ile bir süre sohbet ederken, teşkilat üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Osman Bilgin, teşkilat üyelerine teşekkür etti. AK Parti teşkilatı Vali Bilgin’e görevinde başarılar dileyerek çiçek takdiminde bulundu. Ziyaret hakkında konuşan İl Başkanı Alper Çiler, “Yeni valimiz göreve geldiği tarihten itibaren birçok önemli adım attı. Şehrimizin gelişmesi adına Valimizin çok katkıları olacağına gönülden inanıyorum” dedi.“Çok önemli konulara çözüm odaklı bir bakış açısıyla yaklaştı”
Vali Osman Bilgin’in Ankara’dan ilimize geldiğini ve orada da önemli bir görevi yürüttüğünü belirten Çiler,
“Çok donanımlı ve işini seven bir valimiz var. Kendisi makamından veya evinde geçirdiği vakitten çok daha fazlasını sahada incelemelerde veya ilimizin geleceği açısından önemli toplantılarda geçiriyor. Sonuç odaklı düşündüğünü kendisi de sıklıkla dile getiriyor ve sonuca gidiyor. Göreve geldiği günden bugüne kadar KIRK-KAB ve festival alanı gibi çok önemli konulara çözüm odaklı bir bakış açısıyla yaklaştı” ifadelerini kullandı.Kırklareli halkı her şeyin en iyisine layık”Önemli olanın daima vatandaş olduğunu vurgulayan Başkan Çiler, “Hepimiz bu şehrin geleceği için çalışıyoruz. Vali de olsak, Milletvekili de olsak, İl Başkanı da olsak önemli olan daima vatandaşlardır. Kırklarelili hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet etmek için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu gayemizden sapmadan yolumuza devam edeceğiz. Kırklareli halkı her şeyin en iyisine layık” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol