AK Parti 6. Olağan Merkez İlçe Kongre Delege Seçimleri’ne yüzlerce üye katıldı

AK Parti 6. Olağan Merkez İlçe Kongre Delege Seçimleri’ni geniş bir üye katılımı ile gerçekleştirdi. 22 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat 11.00 ile 13.30 arasında olan AK Parti 6.olağan Merkez İlçe Kongre Delege Seçimleri,  AK Parti Kırklareli İl Binası’nda gerçekleşti. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz, gerçekleşen olan kongre ile ilgili “Katılım sağlayan ve emek veren tüm dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Ülkemize, ilimize ve partimize hayırlı olsun" dedi. AK Parti İl Başkanı Alper Çiler de seçimi yakından takip etti…

AK Parti 6. Olağan Merkez İlçe Kongre Delege Seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz, “4 Temmuz itibariyle 6. Olağan Delege seçimleri başladı. Bizimde merkezi ve diğer ilçeler olarak 400 tane delegemiz var. 40 köy, 3 belde, 12 mahalleye bölüyoruz. 40 köyde toplamda 91, 3 beldede 48, 12 mahallede de 261 tane delegemiz var. Bununla birlikte toplam katılımcı sayısı beldelerden yaklaşık 80 köylerden yaklaşık 80 kişi.” Sözlerini dile getirdi.
“Üyelerimize değer veriyoruz”
Yapılan çalışmalar ile üyelere hareketlilik getirildiğini ifade eden Başkan Türköz, üyelerin önemli olduğunu ifade ederek AK Partiye gönül verenleri önemsediklerini ifade ederek “Merkezde olan 13 bin üyemize mesaj yolladık ve herkesi davet ettik. Seçime saat 11.00 itibariyle başladık 13.30’da da sandıkları kapattık. Güzel bir seçimdi herkes memnun kaldı çünkü herkesi davet ederek herkesin bilmesini sağladık. Bir ilke imza atmış olduk. Partideki üyelerimizin hareketlilik kazanması açısından da yararlı oldu. Kendilerine değer verildiğini anlamış oldular. Sonrasında ilerleyen süreç ise şu şekilde olacak.” Şeklinde konuştu.
“Üyeler büyük ilgi gösterdi”
AK Parti 6. Olağan Merkez İlçe Kongre Delege Seçimleri için üyelerin büyük bir ilgi gösterdiğini ifade eden Başkan Türköz, “Üyelerimiz seçimler için parti binamıza akın etti adeta. Gün boyu yüzlerce üyemiz geldi. Hafta sonu olmasının da önemi oldu. Tatilde insanlar rahatça gelip vazifelerini yerine getirdi. Gelecek dönemde de görev kime düşerse üyelerimiz ve yönetim ile birlikte layıkıyla çalışacak ve bunu devam ettirecektir.” Dedi.
“Bayrak yarışı devam edecek”
Yapılan seçimlerin sonuçlanmasının ardından kimin layık görülürse görevi en iyi şekilde devam ettireceğine inancının sonsuz olduğunun altın çizen Başkan Türköz, “Bu bir bayrak yarışı. Görev kime layık görülürse o gelir ve layıkıyla AK Parti ve Kırklareli için çalışmaya devam eder. Bizler elimizden geldiğince görevimizi yerine getirmeye çalıştık. Önemli süreçler geçirdik. Bu süreçlerde üzerimize düşen vazifeleri gerek başkanlık gerek yönetim olarak gerekse üyelerimiz ile birlikte yerine getirmek için çalıştık. Eminim ki bu göreve bizden başka bir arkadaşımız da layık görülse o da aynı şekilde özen ve istekle bu görevi yerine getirecektir. Bayrak yarışımız asla sona ermeyecek.” Sözlerini dile getirdi.
“Pazar gününe kadar
itiraz süresi var”
Gerçekleştirilen AK Parti 6. Olağan Merkez İlçe Kongre Delege Seçimleri ile ilgili itiraz süresini dile getiren Başkan Türköz, “Pazar gününe kadar delegelere itiraz süresi var ayrıca 19 Ağustos'ta merkezimizin belirlediği takvim doğrultusunda seçimler ve kongreyle yapılacak. Bizde bu konu hakkında sürecin yürütülmesi görevini yapıyoruz.” İfadelerini dile getirdi.
“Takdir edilirse
görevimize devam edeceğiz”
AK Parti 6. Olağan Merkez İlçe Kongre Delege Seçimleri’nin ardından gelecek süreçte göreve devam edilmesi gerekirse en iyi şekilde görevinin başında olduğunu dile getiren Başkan Türköz, “Belirlenen sonuç doğrultusunda takdir edilirse görevimize devam edeceğiz, takdir ederlerse bayrağı başkasına teslim edeceğiz makamlar gelip geçicidir.
Bizim amacımız görevimizi en iyi şekilde yapabilmek. 3 senelik görev sürem boyunca bunun için çalıştım. Görev süremiz boyunca iyi şeyler yaptığımıza inanıyorum.
Sayısal anlamda da 7 Haziran sürecinde referandum sürecinde var. Darbe sürecinde de gösterdiğimiz faaliyetler herkes tarafından görüldü. 19 Ağustos 12 kasım arasında da Türkiye’deki 970 ilçenin de seçimleri yapılacak.” Dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol