AK Kadınlar 8 Mart’ı dopdolu geçirdi

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya ve İl Teşkilatı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü gerçekleştirdiği ve katılım gösterdiği bir dizi etkinlik ile geride bıraktı. Karakahya ve İl Teşkilatı; Kırklareli Diş Hastanesi, SODAM, Kırklareli Devlet Hastanesi ve Kırklareli Huzurevi’ne ziyarette bulundu. Resmi kurum ziyaretleri haricinde Kırklareli’nde ki bayan esnafları ve Doğu Mahallesi Muhtarı Arzu Yıldırım’ı ziyaret etti. Ayrıca, Kırklareli İl Müftülüğünün düzenlediği ‘’Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın’’ konulu seminere katılım gösterdi. Karakahya ve İl Teşkilatı, akşam saatlerinde ise şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif tertip etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü dolu dolu geçiren Adalet ve Kalkınma Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya ve İl Teşkilatı birçok ziyaret ve programa katılım gösterdi. Karakahya ve teşkilatın ilk adresi Doğu Mahallesi Arzu Yıldırım oldu. Yıldırım’a karanfil takdim eden ve görevinde başarılar dileyen Karakahya; “8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle, emekçi genç bayan muhtarımız Arzu Yıldırım Hanımı ziyaret ettik. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. Vatandaşlarımızın derdini ilk dinleyen ve onlara yardımcı olmak için çabalayan yetkililer olan muhtarlar bizim ve partimiz için çok önemli. Muhtarlarımızdan kadın olanları bizleri ayrıca mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.
Sağlık personeline ziyaret
Karakahya ziyaretlerine Kırklareli’nin bayan esnaflarını gezerek devam etti. Esnafları gezerek hayırlı işler dileyen Karakahya, Kadınlar Günü dolayısıyla kadın esnaflara karanfil takdim etti. Kırklareli Devlet Hastanesi’ne giderek kadın sağlık personellerin 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutladı. Sağlık çalışanlarına da karanfil takdim eden Karakahya, hastaları da ziyaret ederek acil şifalar diledi. Karakahya; “Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte Kırklareli Devlet Hastanesinde çalışan ve hastalarımızı ziyaret edip karanfil dağıtımı gerçekleştirdik. Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin. 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun” dedi. Sağlık personeline ziyaretlerine Kırklareli Diş Hastanesi’ne giderek devam eden Aslı Karakahya, Diş Hastanesi’nde çalışan bayanların gününü kutladı ve iyi çalışmalar diledi.
“Adalet ve Hakkaniyet
Bağlamında Kadın” konulu seminer
Katıldığı programlardan birisi de Kırklareli İl Müftülüğü tarafından organize edilen “’Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın” konulu seminerdi. Yönetim Kurulu ile birlikte programa katılım gösteren Karakahya, Prof. Dr. Abdusselam Arı tarafından verilen semineri dinledi. Karakahya; “Kırklareli İl Müftülüğümüzün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile ‘’Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın’’konulu Prof. Dr. Abdusselam Arı hocamızın konuşmacı olarak katılım sağladığı programa katıldık” diye konuştu.
SODAM ve Huzurevine ziyaret gerçekleştirildi
İl Kadın Kolları Teşkilatı ve Başkan Aslı Karakahya’nın bir sonraki durağı SODAM oldu. SODAM’da kurs gören kadın kursiyerleri ziyaret eden Karakahya, kursiyerlerle sohbet etti. Karakahya; “8 Mart dolayısıyla ziyaret ettiğimiz yerlerden birisi de SODAM oldu. Burada kadın kursiyerlerle sohbet ettik. Bu kurslar ile birçok arkadaşımız meslek sahibi olacak ve evine ekmek götürecek. İş hayatının ve sosyal hayatın daha çok parçası olacak” dedi. Kırklareli Huzurevi’ne de ziyaret gerçekleştiren Karakahya ve il teşkilatı. Huzurevinde yatan yaşlılarla sohbet etti, güzel vakit geçirdi. Huzurevinde bulunan bayanların Kadınlar Günü’nü kutlayan Karakahya, “8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesi ile Kırklareli Huzurevinde bulunan bayanlarımızı ziyaret ettik. Hayırlı dualarla uğurlandık. Müdürümüz Erdoğan Bey’e çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutuldu
8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlerinin sonuncusu olan Mevlid-i Şerif etkinliğine katılan Karakahya ve il teşkilatı dualarını Afrin’de bulunan Mehmetçikler için etti. AK Parti Kırklareli Kadın Kolları tarafından organize edilen Mevlid-i Şerif etkinliğinde şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu. Saat 20.30’da Kırklareli Karakaşbey Camii’nde gerçekleştirilen etkinliğe yoğun katılım sağlandı. Karakahya, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da söylediği gibi 'Türk milleti inancı ve onun sembolleri olarak gördüğü ezanı, bayrağı, vatanı, devleti uğruna canını feda etmekte hiçbir zaman tereddüt göstermemiştir.' Bugün de şehit verebileceğimiz tehdidi ile bizi istiklal ve istikbal mücadelemizden geri çekilmeye, başımıza gelecekleri kabullenmeye razı edebileceklerini düşünenler varsa onlara yanıldıklarını göstermeye hazırız” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol