AK Kadınlar 5. Olağan Kongreye hazırlanıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, 24 Şubat Cumartesi günü düzenlenecek olan Kırklareli İl 5. Kadın Kolları Olağan Kongresinde AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam ve AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan
Yardımcısı Harun Karacan’ın katılımları ile saat 14:00’da Kırklareli Rektörlük Kültür Merkezinde Kırklareli halkı ve partililer ile bir araya geleceğini belirtti.

24 Şubat Cumartesi günü Kırklareli 5. Kadın Kolları Olağan İl Kongresi için AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam ve AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’ın katı-
lımları ile saat 14.00’da Rektörlük Kültür Merkezi’nde Partililer ile bir araya geleceğini belirten AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, “AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam ve AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’ın katılımları ile düzenleyeceğimiz Kırklareli 5. Kadın Kolları Olağan İl Kongresi’ne başta değerli Kırklareli halkı olmak üzere teşkilatımızın değerli üyeleri ve tüm partili vatandaşlarımızı 24 Şubat Cumartesi günü saat
14.00’da Rektörlük Kültür Merkezi’ne davet ediyorum. Biz büyük bir aileyiz bundan önemlisi başta şehrimiz Kırklareli olmak üzere tüm memleketimize hayırlı olsun” dedi.
AK Kadınlar Aslı Karakahya’nın yanında
Düzenlenecek olan kongrede Aslı Karakahya’nın yanında olduklarını belirten AK Kadınlar ,“24 Şubat Cumartesi günü Kırklareli 5. Kadın Kolları Olağan İl Kongresi’ni gerçekleştireceğiz. Genel Merkezimizin adayı Aslı Başkanımız tevdi edildi. AK Parti’nin tüm teşkilatları ile her daim Genel Merkezin kararının arkasındadır ve Aslı Karakahya’nın da yanındayız” dediler.
Gençlik Aslı Karakahya’nın
peşinde
Kongre öncesi AK Gençliğin de Aslı Karakahya’nın yanında olduğunu belirten İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya “Haftasonu Kırklareli 5. Kadın Kolları Olağan İl Kongremiz var. Biz AK Gençlik olarak Genel Merkez’in adayı Aslı Başkanın yanındayız. Allah’ın izni ile bu kongre sürecini de bitirdikten sonra tüm teşkilat olarak Kırklareli’ni 2019’da AK Belediyecilikle tanıştıracağız. Tek hedefimiz 2019” dedi.
Çiler “2019 yerel seçimlerinin yanı sıra kongre süreçlerimiz de devam ediyor”
2019 yerel seçimlerinin hazırlıkları ile beraber kongre süreçlerinin de devam ettiğini belirten Çiler, “24 Şubat Cumartesi günü kadın kolları kongremiz var. Allah’ın izni ile bu kongreyi de atlattıktan sonra teşkilatımız ile beraber 2019 yerel seçimleri için çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kongremize, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam ve AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan Bey katılım gösterecek. Kongremize teşkilatımız ve partililerin yanı sıra tüm Kırklareli halkını da bekliyoruz” şeklinde konuştu.
“2019 bizim senemiz olacak”
2019’da Kırklareli’ni AK Belediyecilik ile tanıştıracaklarını belirten Çiler, “Mutlaka 2019 seçimlerinde bütün belediyelere AK Parti damgasını vurmamız gerekiyor. Hep dediğimiz gibi 2019 yılındaki seçimlerde Kırk Şehitler Tepesi’ne bayrağımızı dikeceğimize inanıyoruz” dedi.
Toklucu “Şimdi kongreye doğru”
AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, kongre için AK Kadınların hazır olduğunu belirtti. Toklucu, “24 Şubat’ta Kırklareli 5. Kadın Kolları Olağan İl Kongremiz var. Allah’ın izni ile bu kongreyi atlatıp çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben Merkez İlçe Başkanı olarak Aslı Başkanımızın yanındayım” ifadelerini kullandı.
“Şimdi AK Belediyecilik zamanı”
AK Belediyecilik için el ele vermeleri gerektiğini belirten Toklucu, “Yunus Emre’nin dediği gibi gönüller yapmak için geldik. Partimiz her türlü vatandaşa kapılarını açmış ve onları dertlerini dinlemiştir. Biz burada Allah rızası için varız. El ele verelim. 2019 seçim sürecini güzel sonuçlar ile geçireceğiz Allah’ın izni ile. Halktan hiçbir zaman kopmadık ama her zamankinden daha fazla halkın içinde olacağız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol