AK Gençlikten uçurtma şenliği

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Gençlik Kollarınca 01 Nisan Pazar günü Festival Alanında uçurtma şenliği düzenlenecek.  Uçurtma şenliği hakkında gazetemiz muhabirlerine açıklamada bulunan İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya tüm Kırklareli halkının davetli olduğunu söyledi. 

01 Nisan Pazar günü saat 12.00’da Kırklareli Festival Alanında AK Parti Gençlik Kollarınca uçurtma şenliği düzenlenecek. Düzenlenecek olan şenlik için İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya tüm Kırklareli halkını davet etti. Kovankaya yaptığı açıklamada “01 Nisan Pazar günü Festival Alanı’nda gençlik kollarımızca uçurtma şenliği düzenliyoruz. Şenliğimize tüm Kırklareli halkı davetli sende uçurtmanı al gel” dedi.
“Baharın gelişini halkımız ile kutlayacağız”
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankay baharın gelişini hem Kırklareli halkı ile hem de çocuklar ile kutlayacaklarını belirterek, “Düzenleyeceğimiz uçurtma şenliğinde hem baharın gelişi hem de ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza böyle bir eğlence yapmayı planladık ve gerçekleştireceğiz. Her zaman dediğimiz gibi biz halkımız için, halkımıza hizmet için görevimizin başındayız. Allah’ın izni ile 2019 yerel seçimlerde halkımız desteğini bizlere gösterecek ve Kırklareli’ni AK Belediyecilik ile tanıştırdıktan sonra daha büyük şenlikler ile Kırklareli halkımız eğlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol