AK Gençlikten “Hayırlı İşler” notu

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Gençlik Kolları, haftanın ilk gününde sabah namazından sonra esnaf ziyaretinde bulundular. Açık olan esnaf ile sohbet eden AK Parti Kırklareli İl Gençlik Kolları üyeleri henüz işyerlerini açmayan esnaflara da bereket duası ve not bıraktı.

AK Parti Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nca haftanın ilk gününde sabah namazı sonrası açık olan işyerlerini ziyaret ederek sohbet ettiler. Daha sonrasında açık olmayan esnaflara da bereket duası ve bir not bıraktılar. AK Gençliğin bıraktığı not şu şekilde; “Kırklareli’mizin Değerli Esnafı, sizler halkımızın gözünün nuru, milli ekonomimizin can damarısınız. Bizlerin ihtiyaçlarına, taleplerine karşılık her gün güneş doğduğunda kapılarınızı büyük bir şevkle açtınız. An geldi durumu olmayan vatandaşımıza yardım elinizi uzattınız, an geldi komşu esnafınıza destek oldunuz. Belki siftah yapamadan kepenk kapattınız. Rabbimize tevekkül edip, bereketli kazançlar elde ettiniz. Ama hiçbir zaman isyan etmediniz.
Vazgeçmediniz. Biz, Gençlik olarak esnafımızın, sizlerin yanında olduğumuzu tüm samimiyetimizle söylemek istiyoruz. Haftanın ilk günü sabahında size Bereket Duamızla birlikte bereketli, helal ve bol kazançlı işler diliyoruz. Hayırlı sabahlar, hayırlı işler”






Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol