AK Belediyecilik geliyor

Yerel seçim kulisleri hareketlenmeye başladı. Kırklareli’nde AK Parti’den kimin aday  gösterileceği henüz belli değil. Ancak partinin vatandaşla olan iletişimi şehirde son sürat devam ediyor. İl Başkanı Alper Çiler, görev kime verilirse, tüm teşkilatla birlikte adaylarının yanında olacaklarını söyleyerek, Kırklareli’nin AK Belediyecilik ile hak ettiği konuma ulaşacağını, kasabada olmaktan çıkıp şehir haline geleceğini kaydetti.

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, yerel seçimlerle ilgili kulis hareketlenmelerinin başladığı bugünlerde gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Kırklareli’nin AK Belediyecilik ile tanışacağını belirten Çiler, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız’ anlayışını ilimizde her fırsatta hayata geçirdik.

Seçim olsun olmasın, sürekli olarak vatandaşlarımızla bir araya geldik, geliyoruz ve gelmeye devam edeceğiz. Çünkü biz ülkemize sevdalı olduğumuz gibi, şehrimize de sevdalıyız. Halkımıza sevdalıyız. Hizmete sevdalıyız” dedi.
“Belediyecilik bizim
işimiz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kırklareli’ye ayrı bir sevgisi olduğunu hatırlatan Alper Çiler; “Kendisi bu şehrin de en iyi, en kaliteli hizmeti almasını, altyapısı ve üst yapısı ile parmakla gösterilen bir güzelliğe ulaşmasını istiyor. Bizler de Kırklarelimizin, insanımızın en güzeline layık olduğunu biliyoruz. O yüzden AK Parti’nin profesyonel olduğu ve Dünya’nın bu konuda fikir danıştığı alanlardan en önemlisi belediyeciliktir. Bunu inşallah 2019 yerel seçimlerinde vatandaşlarımızla tanıştıracağız” ifadesinde bulundu.
Kırklareli’nin birçok konuda hak ettiği konumda olmadığını dile getiren Başkan Çiler, açıklamalarına şöyle devam etti:
“Kırklareli yeni bir geleceği adım atacak”
“Kırklareli Türkiye’nin en eğitimli, en kültürlü, en çağdaş illerinden birisi. Ama gelin görün ki kasaba görüntüsünden hala kurtulamadı. Yıllardır aynı söylemlerin peşine takılıp gidenler, şehrin bir adım ileri gitmesini istemedi. İstihdam ve yatırım yapmak isteyenler engellendi. Belediyecilik hizmetleri heykel ve havuz yapmakla geçiştirildi. Atatürk’ün arkasına saklanarak, Kırklareli, kaderine terk edildi. Şehrin durumu ortada.
Kaldırımlar, yollar, sokaklar, caddeler, meydanların hali içler acısı. Hükümetimiz nasıl ki şehrimize sayısız yatırım yaptıysa, AK Parti belediyeciliği ile Kırklareli’ni uçuracaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü burası hükümetimiz için okyanusta bir damla gibidir. 2019 Mart ayından sonra Kırklareli yeni bir geleceğe adım atacak.”
“Bizdeki hizmet aşkı koltuğa bağlı değildir”
Adaylık konusunda henüz netleşen bir gelişme olmadığını da sözlerine ekleyen Alper Çiler; “Bizde hizmet aşkı, dava aşkı, koltuk ve makamla endeksli değildir. En alt birimdeki görevli personelden, en üst mertebedeki sayın Cumhurbaşkanımıza kadar herkes vatanı, milleti, bayrağı ve Dünya’daki mazlum kardeşlerimiz için çalışmaktadır.
Belediye Başkanlığı adaylığında görev kime verilirse, adayımızın yanında yeralıp, var gücümüzle çalışacağız ve Kırklareli’nde tarihe altın harflerle geçen bir belediyecilik gerçekleştireceğiz.
Bu anlamda il teşkilatımız, merkez ilçe teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve tüm ekibimizle birlikte yarın seçim varmış gibi bir performansla koşturmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol