ADK Kırklareli, Gülsen Tuncer’i konuk etti

Açılış konuşmasını yapan ADK Başkanı Hüseyin Demircan, salonda yer alan konuklara teşekkürlerini ileterek Atatürkçü Düşünce Kulübü'nü ele aldı. Kısa bir bilgilendirme yapan Demircan, Atatürkçü gençlerin ilkelerinden ödün vermeden yollarından yürüdüğünü ifade ederek, "Atatürkçü Düşünce Kulübü, Bursa Nutku’ndan, Gençliğe Hitabe’den aldığı görev ile okullarda ve tüm sahalarda vatan mücadelesini sürdürüyor. Bugün yaptığımız etkinlik de bunun bir parçasıdır. Üniversiteler bir vatandır. Vatan ne FETÖ ne de PKK gibi terör örgütlerine bırakılmaz. 

Atatürkçü gençlik burada vatanı en güzel şekilde savunacaktır savunmaya da devam ediyor. Burada bu mesajı veriyoruz. Onun için bu konferansın önemi daha artıyor” sözlerini dile getirdi.
Atatürkçü Düşünce Kulübü, Gülsen Tuncer'i ağırladığı söyleşide salonu dolduran gençler, başarılı tiyatro ve sinema oyuncusunun dikkatinden kaçmadı. Geleceğe emin adımlarlar yürüyen gençlere övgü yağdıran Tuncer, 68 kuşağı ile fikren el ele yürütülen çalışmalara da değinerek, "Gençlerimize ve sizlere geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Ben zamanım ve sağlığım el verdikçe ülkenin her tarafındaki üniversitelere yetişmeye çalışıyorum.
Bugün işler yolunda olmayabilir ama bu yaşamı terk edip gittiğimiz zaman ben kendi adıma söylüyorum. Gözüm arkada kalmayacak. Ben 68 Kuşağındanım.
O gençlik ile bugünün gençliği el ele tutuştu. 70 ve 80 gençliği yaralı kuşaktır. Bizim 68 Kuşağı ile bu kuşak el ele tutuşmuş durumda. Bugüne kadar ülkemizi korumak adına şehit olan gazi olanların ve ailelerinin önünde saygı ile eğiliyorum. Bu çiçeği de onları temsilen masama bırakıyorum. Onlar da bizimler olsun” sözlerini dile getirdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol