ADAM gibi ADAMIZ BİZ BAŞKAN

ADAM gibi ADAM ne demek, Demek Adamın dişisi erkeği olmaz diyerek başlamak lazım söze. Tıpkı paranın dişisi, erkeği, bayrağı, milliyeti, cinsi olmadığı gibi. "ADAM" insani değerlere saygılı, yerini ve konumu hazmetmiş, hayvani dürtülerini terbiye etmiş, yemenin, içmenin, gezmenin adabını hazmetmiş, kimsenin helalinde gözü olmayan, söylediklerine, yaptıklarına, sahip çıkan "İNSANIN" kısada olsa ana öğeleriyle anlatımı.
Elli küsur yıllık hayatımda hala adam olabilme yolundaki eksiklerimi tamamlamaya çalışırken "ADAM" gibi gençler yetiştirmenin çabasınıda birlikte götürmeye çalışıyorum.
ÖNADIM MEDYA genç, adam gibi gazetecileriyle özellikle tarafınızdan ima edilen hiçbir suçlamayı hak etmiyor. Onları kimse rakı sofrasında yönlendiremez. Doğru bulmadıkları hiçbir şeyede küçük menfaat hesapları için veya baskı ve korku yaratılarak göz yumduramazlar.
"KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR" BAŞKAN. İma ederek veya direk muhatap alarak söylediğin, söylettiğin her şeyi aynen sahiplerine iade ediyorum.
“KIRKLARELİ BELEDİYESİ" tüm Kırklareli halkının hizmet birimi, Başkanlık koltuğu ise (Sizlere oy veren, veya vermeyen) tüm Kırklareli halkınındır. Bizler sağduyu sahibi, yayıncı ve haberciler olarak hiç kimsenin bireysel arzusuna boyun eğmeden "KAMUOYUNU DOĞRU BİLGİLENDİRMEK, HALKIN HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜ”nü, sağlamanın asıl vazifemiz olduğunun bilinciyle, her zaman BELEDİYE VE ETKİNLİKLERİNDE olmaya devam edeceğiz.
“KIRKLARELİ BELEDİYE BAŞKANI” ünvanını taşıdığınız sürece, sizinlede diyaloglarımızın süreceğini bir kez daha hatırlatırız.
"KAHRAMAN ŞOVALYE, YEL DEĞİRMENLERİNE KARŞI
Başkanlığınızın 4'ncü ayına girmeden yerel basında yarattığınız savaş havası yerine, önümüzdeki günlerde hepimiz halka hizmet adına yaptığınız bir şeyleri yazmayı umut ediyoruz. Ve yine dileğimiz Kırklareli'nin sıkıntılarının, çözümsüzlüklerinin, hergün yeni adımlarla bitirilmesi.
Şehrimize özgün bir belediyecilik anayışı taşıyarak gelecek nesillerin hatırlayacağı, sizi anacağı hizmetler zinciri yaratmanız.
İNANIN Kİ bunları herkesden önce biz yazar, kamuoyunu sizi onure etmeye davet ederiz.
Korktuğumuz ise bu boş laflar lüzumsuz işlerle başlayan "KAHRAMAN ŞOVALYE, YEL DEĞİRMENLERİNE KARŞI” misali savaş sürer gider. İşte o zaman Canım şehrimiz yine, kilitlenmiş sıkıntılar ile kasaba kimliğinde çıkamadan bir dönemi yine geride bırakmış olur.
Kimin doğru, kimin yanlış olduğunu taraflardan kimin Yel değirmeni, kimin kahraman şövalye olduğunu ise zamanın içinde yaşananlar gösterecektir.
Bizim savaşımız ise her zaman halkımızın refahı şahrimizde daha iyi yaşam şartları için, engel saydığımız herkesle devam edecektir.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Başkanımız canla-başla hizmet üretmeye(!)çalışıyor Öznur hanım.İstasyon girişinde ki çadırda dağıtılan ilimizin adeta ölümünü simgeleyen helva dağıtımı aklınıza gelmedi herhalde.Bu da benden bir hatırlatma olsun istedim.