9.Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nın sergisi açıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı’nın, Denizbank desteğiyle düzenlediği 9.Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren fotoğrafların sergisi Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Kırklareli Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar, Genel, Çiftçi, Öğrenci,Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı çalışanları, Denizbank çalışanları ve Tematik Kategori olmak üzere 6 farklı kategoride fotoğrafların yarıştığı yarışmada seçilen fotoğrafları içeren serginin açılış kurdelesini beraberindekilerle kesti. Fotoğraf sergisinin açılışında; Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ümit Ortan, Kırklareli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Funda Eylem Uzun, Kırklareli Atatürk Toprak ve Su Kaynakları Araştırma Enstitüsü Müdürü Fatih Bakanoğulları, Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Şube ve İlçe Müdürleri ile çık sayıda kadın çiftçi ve öğrenciler hazır bulundu.
Yapılan bilgilendirmede yarışma hakkında; Bu yıl, Temanın Milli Tarım olarak belirlendiği yarışmaya, 501 kişi, 2.326 fotoğraf ile katılmıştır. 2009 yılından bu yana aralıksız yapılan Tarım ve İnsan Fotoğraf yarışmasında 9 yılda toplam 4.850 katılımcı 21.223 eser ile yarışmaya katıldı. Bu süre zarfında 150 eser ödül alırken 1.156 eser sergilenerek katalogdaki yerini almış oldu. Bilgileri verildi. Açılış sonrası beğeni ile izlenen Sergi 5-7 Mart 2018 tarihleri arasında Kırklareli Halkının ziyaretlerine açık olacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol