8 İlçede Eşzamanlı Koronavirüs Denetimleri

İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği Covid- 19 Tedbirleri Kapsamında 7’nci denetim dün düzenlendi. 8 ilçede eşzamanlı hayata geçirilen denetimlerde kaymakamlar, belediye başkanları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, kolluk kuvvetleri ve zabıtalar hazır bulundu. Yurt genelinde olduğu gibi İlimizde de “Sağlık İçin, Hepimiz İçin” mottosu ile yapılan denetimlerde ticari taksiler, toplu ulaşım araçları, camiler, lokantalar, restoran, kafe, kahvehaneler gibi birçok toplu yaşam alanı incelendi.

Yurt genelinde olduğu gibi ilçelerimizde de “Sağlık İçin, Hepimiz İçin” mottosu ile Covid-19 tedbirleri kapsamında denetim faaliyeti gerçekleştirildi. Denetime kaymakamlar, belediye başkanları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, kolluk kuvvetleri ve zabıtalar katıldı. Gerçekleştirilen denetim faaliyetinde halkımız ve esnaflarımız Covid-19 tedbirleri ve kontrollü normalleşme hakkında bilgilendirildi. Maske, temizlik ve sosyal mesafenin önemine vurgu yapıldı.
7. genel denetim
İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda, vatandaşların farkındalığını ve dikkatini arttırmak amacıyla gerçekleştirilen denetimlere devam edileceği vurgulandı. 7. Kez Türkiye genelinde yapılan denetimler ile vatandaşlara salgın henüz bitmediği ve hep beraber çalışarak bu zor günleri atlatacağımız aktarıldı. İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği ‘Covid- 19 Tedbirleri Kapsamında Denetimler’ konulu genelge kapsamında, ilimiz genelinde de denetimler gerçekleştirdi. Ticari taksiler, toplu ulaşım araçları, camiler, lokantalar, restoran, kafe, kahvehaneler gibi birçok toplu yaşam alanı ekipler tarafından denetlendi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Önceden haberli denetim 21 Ağustos 2020 Cuma 23:04:14

    Bu nasıl iştir ya. Önceden haberli denetim mi olur. Denetim dediğin baskın şekilde olur ki gerçek manada kim uyuyor kim uymuyor net görülsün.

  2. biz denetimciler bugün geliyoruz hazırlıklı olun bekleyin :) ha haaaa !