8 dişi 2 erkek manda genç çiftçilere teslim edildi

2018 yılı Kırsal Kalkınma Destekleri projesi kapsamında Genç Çiftçi Projelerinin desteklenmesi projesi kapsamında hayvanların çiftçilere teslimine başlandı. Bu çerçevede Sergen köyünde 1 ve Kışlacık köyünde 1 olmak üzere toplam 2 genç çiftçiye 10 adet manda teslim edildi.

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Genç Çiftçi Projelerinin desteklenmesi hakkında Kırklareli’nde, Genç Çiftçi Proje Değerlendirme Komisyonu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Manda Yetiştiriciliği projeleri ile Hibe Desteği almaya hak kazananların hayvanları teslim edilmeye başlandı.
8 dişi 2 erkek manda genç
çiftçilere teslim edildi
Kırklareli Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “İlimiz Vize İlçesinde Bakanlığımızın Kırsal Kalkınma Destekleri projesi kapsamında Genç Çiftçi Projelerinin desteklenmesine ilişkin tebliği (2018/12) kapsamında Manda Yetiştiriciliği projeleri ile desteklemeye hak kazanan Sergen köyünde 1 ve Kışlacık köyünde 1 olmak üzere 2 Genç Çiftçimize 8 dişi 2 erkek olmak üzere toplamda 10 adet manda 22.10.2018 tarihi itibari ile hak sahiplerine İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli tarafından teslimi yapılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol