81 ilin Kadın Kolları Başkanları Ankara’da buluştu

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı 81 İl Kadın Kolu Başkanı’nı Ankara’da bir araya getirdi. Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam Başkanlığında 81 İl Kadın Kolu Başkanı, bir araya gelerek kongre süreçlerini ve teşkilat çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. 2019 süreci içi istişarelerin yapıldığı toplantıda ayrıca görevlerine yeni gelen il ve ilçe başkanlarına mazbataları, Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam tarafından verildi.

29 Mart Perşembe günü gerçekleşen birleşime 81 ilin İl Kadın Kolları başkanı katıldı. Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya’nın da katıldığı toplantıda 2019 seçimlerine giderken yapılması gerekenler hakkında istişare-lerde bulunuldu.
Biz dinlenmeyi ebedi
istirahatgaha bıraktık
81 ilin Kadın Kolları Başkanının bir araya geldiği toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, dinlenmeden çalışmaya devam ettiklerini şu sözlerle ifade etti; “Biz dinlenmeyi ebedi istirahatgaha bıraktık. Dünyada dinlenecek vaktimiz yoktur.
81 İl Kadın Kolları Başkanımızla kongre süreçlerimizi ve teşkilat çalışmalarımızı değerlendirdik. Biz gençlere yol gösteren Türkiye’nin en genç Kadın Kolları Başkanları olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Lütfiye Selva Çam Başkanımıza teşekkürlerimizi borç biliyoruz. 2019 zaferler yılı olacak” dedi.
3 büyük seçimi de açık ara farkla kazanmaya geliyoruz
2019 sürecinde çok önemli 3 seçime girileceğinin altını çizen Karakahya; “Teşkilatlarımız yenileniyor, güçleniyor. Her geçen gün daha da güçlenerek, 2019 yılında ki 3 büyük seçimi de açık ara farkla kazanmaya geliyoruz.
81 ilde ki bütün teşkilatlarımız aynı hedefe kilitlenmiş durumda. Kırklareli, Ağrı ya da Adana fark etmez.
Hepimiz aynı amaç için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzde ki seçimlerden alnımızın akıyla çıkmamız için biz kadınlara çok iş düşüyor” diye konuştu.
Bizlere en büyük destek Cumhurbaşkanımızdan
Karakahya; ‘’AK Parti kadınlar Türkiye’de siyasetin içerisinde en etkin ve devlet içerisinde en yüksek kademelere gelen kadınlardır. Bu konuda biz kadınlara en büyük destek Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. 2019'a kadar AK kadınlar olarak bize verilen her görevi, yüksünmeden, bıkmadan, gücümüzün son noktasına kadar caddelerin, sokakların, evlerin en çok ağırladığı misafirleri olacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol