7 HAZİRAN'DA SANDIKLARDAN SÜRPRİZ ÇIKMAYACAK

7 Haziran sonrası TBMM'de yer alması istatistiksel olarak muhtemel isimler ise meydanlardaydı. Şimdi, Kırklareli Merkez İlçe ve etrafındaki yerleşim yerlerinde 343 bin 723 vatandaş tek kişilik meclisinden çıkıp sandığa yansıtacağı kararını sorguluyor

Kırklareli'nin 7 Haziran'da iradesini yansıtacağı sandıklardan hangi isimler TBMM'e taşınacak?
Milletvekili olabilmek için ciddi bir yarış içerisinde olan isimler ve partileri süreci nasıl noktaladı?
İşte Cevapları
Her yerdeler
Vecdi Gündoğdu ve Turabi Kayan
Kırklareli'nin Milletvekili olabilmek için ortaya koyulan yarış parmak ısırtıyor. CHP 3 - 0 gibi bir parola ile meydanlarda yürürken, köy, belde ve ilçe ziyaretlerini mercek altına aldığımızda 1'nci sıra Milletvekili adayı Turabi Kayan ile Vecdi Gündoğdu'nun bitmek bilmeyen enerjisini görmekteyiz. 

Kırklareli'nin belde ve köylerindeki yağmur duaları, Kırklareli Merkez İlçe ve diğer ilçelerdeki festivalleri ES GEÇMEYEN CHP'nin Milletvekili adaylarının sosyal medyada yine büyük kitleler ile birlikte olduğunu, FACEBOOK ve TWİTTER gibi milyarca insanın gündemi takip ettiği alanlarda aktif yapıları ile hamleler yaptıklarını söyleyebiliriz.
Yerel seçimlerin galibiydiler
Hedeflerinde TBMM var
Milliyetçi Hareket Partisinde ise 30 Mart 2014 Belediyeler seçimleri ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Kırklareli adına başarılı isimleri Kürşad Yamaner ve DERYA Bulut'un koşusu 7 Haziran için Kırklareli insanının zihninde tercih şekillenmesine yardımcı olacağa benziyor.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Kürşad Yamaner ve Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli Milletvekili adayı Derya Bulut, Kavaklı'daki Teşkilat binası açılışı, yeni üyelerin partiye kazandırılması ve son olarak hafta içi yaptıkları yürüyüş ile Kırklareli halkına "MHP GELİYOR" dedirtti.
Tepeden tırnağa değişen
AK Parti'nin en ciddi sınavı
Adalet Kalkınma Partisi 7 Haziran seçimlerine büyük değişimlerle hazırlanan TEK PARTİ.
Genel Başkanlıktan, İl Başkanlığına, Seçim İşleri Başkanlığından teşkilatlanma başkalığına kadar tüm kademelerdeki revizyon etkisi nasıl sonuç alacak tüm Türkiye tarafından merak ediliyor.
Seçimin propaganda döneminde "ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR" cümlesi ile tek başına sürdürülen 13 yıllık iktidar ve hayata geçirilen hizmetler işaret edilirken, meydanlarda bu yatırımlar halka izah ediliyor.
AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Teşkilatlanmadan sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler gibi isimlerin, bulundukları makamlardaki ilk Genel seçim sınavı olarak dikkat çeken tarihe,
AK Parti Kırklareli Milletvekili adayı olarak girecek olan Hamdi Irmak, Volkan Göç ve Aytaç Aksoy birliktelikleri ile Kırklareli vatandaşı tarafından mercek altına alınmış durumda.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. 1+1+1 olabilir.