“50 bin 120 öğrenci karne sevinci yaşadı”

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönemi dün tamamlandı. İlimizde öğrenim gören 50 bin 120 öğrenci karnelerine kavuştu. Bu çerçevede Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in katılımıyla Ahmet Yener İlkokulu’nda program düzenlendi. Öğrencilere karnelerini takdim eden Vali Bilgin, yarıyıl tatili için önemli tavsiyelerde bulundu. 

Kırklareli’nde dün 50 bin 120 öğrenciye karneleri dağıtıldı. Kırklareli Valisi Osman Bilgin’de Ahmet Yener İlkokulu’ndaki karne merasimine katılarak öğrencilere karnelerini teslim etti. 

Sınıfları tek tek gezen Vali Bilgin, öğrencilere yarıyıl tatilini dinlenerek geçirmeleri tavsiyesinde bulundu. Öğrencilerle sıcak diyaloglar kuran ve bol bol fotoğraf çektiren Vali Osman Bilgin, yeni dönem için de öğrencilere başarılar diledi. Karnelerini alan öğrenciler oldukça mutlu oldu ve sömestr tatili için yola koyuldu. Çocuklarıyla gurur duyduklarını ve notları ne olursa olsun öğrencilerin arkasında olup, güven vermenin önemli olduğunu vurgulayan veliler, “Bugün öğrenciler karne alarak, ilk dönemin bir değerlendirmesini yaşıyorlar. Belki bazı öğrencilerimizin notları arkadaşlarına göre daha düşük olabilir. Böyle bir durumda çocuklarımıza bağırarak veya ceza vererek çözüm üretemeyiz. Onları cesaretlendirip daha başarılı olmalarını sağlamalıyız” ifadelerini kullandılar.
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının İkinci Dönemi 3 Şubat Pazartesi günü başlayacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol