48 proje Bilim Şenliği'nde görücüye çıktı

Kırklareli'nde toplam 16 okuldan 48 projenin sergilendiği Bilim Şenliği ile çevre okul öğrencilerinin ve halkın bilimsel çalışmalara olan ilgisinin arttırılması hedeflenen Bilim Şenliği'nin açılışı 30 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirildi...

2015-2016 Eğitim ve öğretim yılı içinde okullarda yapılan bilimsel çalışmaların sergilendiği Bilim Şenliği'nin açılışı 30 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 13:30'da Vali Vekili Erdoğan BEYPINAR ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat AŞIM tarafından gerçekleştirildi.
İl genelinde toplam 16 okuldan 48 projenin sergilendiği Bilim Şenliği ile çevre okul öğrencilerinin ve halkın bilimsel çalışmalara olan ilgisinin arttırılması hedeflendi.
Şenlik iki gün sürdü
2 (iki) gün süren şenlikte öğrencilerin projelerinin sergilendiği stantları gezen AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin MİNSOLMAZ, Vali Vekili Erdoğan BEYPINAR, İl Milli Eğitim Müdürü Murat AŞIM, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Muzaffer AKGÜL projelerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol