47 yılda yapılamayanı, 3 ayda yaptılar!

Türk futbolunun parlayan yıldızı, kısa sürede geldiği nokta ile göz bebeği haline gelen Kırklarelispor’un yönetimi, yine bir ilke imza atarak tarihe adını altın harflerle kazıttı. Kulübün kurulduğu 1968 yılından bu yana olmayan tesislerini, yaptığı atılımlarla 3 ayda çözüme kavuşturan Volkan Can Başkanlığı’ndaki yönetim, geleceğe ışık tutmaya devam ediyor

21. yüzyıl itibarıyla 200'ün üzerinde ülkede 250 milyonu aşkın oyuncu tarafından oynanan ve dünyadaki en popüler spor olan futbolun, Trakya’daki en önemli temsilcisi Kırklarelispor, BÜYÜMEYE devam ediyor.
Özellikle 2009 yılında göreve gelen yönetim ile birlikte şaha kalkan ve 39 yıl boyunca yapılamayan, 2009 yılında göreve gelen yeni yönetimle birlikte Amatörden 2. Lige kadar yükselen kulüp, ilk tesisini kazandı. Milyonlarca TL değerinde arazi üzerinde, 1.3 Milyon TL’lik harcama ile hayata geçirilen yeni antrenman sahası ve soyunma odaları, bir ay içerisinde antrenman yapılabilir hale gelecek. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can’ın çabalarıyla büyük yol kateden yeşil beyazlı ekip, 2. Ligin en güçlü takımlarından birisi haline geldi.
“Bir olmak, birlik olmak”
Gazetemiz muhabirlerine tesisleri gezdiren Başkan Volkan Can, burada yaptığı açıklamada Kırklarelispor’a bugüne kadar kazandırılamayan modern bir tesisi, kendi yönetimi ile kazandırmış olmaktan dolayı yaşadığı haklı gururu anlattı. Can, yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Bizim serüvenimiz 2009 yılında başladı. Onun öncesinde yıllarca emek verdiğimiz, gönülden bağlı olduğumuz kulübümüzün yönetimine geçtiğimizde elimizde hiçbir şey yoktu.
Amatörde top koşturan takımımızı, oralardan alarak bu noktalara kadar getirebildik. Binbir türlü zorluk çektik. Bitme noktasına geldik ama asla vazgeçmedik. Biliyorduk ki Kırklarelispor bir gün layık olduğu yerlere gelecek ve hak ettiğini alacak. İşte bu noktada asla pes etmeme, birlik ve bütünlüğümüzü bozmama kararı aldık.
Nitekim başarılı olduk. Takımı adına elini taşın altına koyan herkesin emeği ile bu kulüp bu noktalara geldi. Şimdi son teknoloji ekipmanlarla kurulan, 40 dönümden fazla bir arazi üzerinde kendine ait tesisleri ve antrenman sahaları var ve inşallah bir ay kadar sonra antrenmanlarımızı burada yapmaya başlayacağız” dedi.
“Kırklarelispor artık
1. Lige yakışır bir takım”
Can, konuşmasının devamında şunları söyledi; “Bundan birkaç yıl öncesine kadar böyle bir tesisin olabileceğinden bahsetsek, belki de insanlar bizimle dalga geçer, hayal kurduğumuzu düşünürdü. Şimdilerde ise belki de 2. Lig takımları arasındaki en iyi, en güzel tesislere sahip olacağız. Bunun gerçekleşmesinin en önemli sebebi, çok çalışmak, çok çalışmak, çok çalışmaktır.”
“Bize bir parça destek olana biz başarı armağan ederiz”
“Bugüne kadar iyi ya da kötü, az ya da çok denebilecek başarılar elde ettik. Bu başarılarda bize desteği olan herkese, biz galibiyet, şampiyonluk hediye ettik. Bundan sonraki süreçte de aynı şekilde hareket edeceğiz. Bu kulüp kimsenin değil, Kırklareli’nindir. Bu bağlamda bizlere destek olan herkese hem şahsım hem de kulübümüz adına teşekkür ediyorum.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol