45. Babaeski Tarım Festivali rengarenk geçti

Babaeski’nin şenlik günleri 45. Tarım Festivali ile hayat buldu.
Rengarenk görüntüler ile açılışını gerçekleştiren Babaeski Belediyesi, festival kapsamındaki etkinlikler ile akıllardan silinmeyecek bir festivale imza attı. Birinci gece Buray, ikinci gece Bengü ve üçüncü gece de Koray Avcı ile kapanışı yapılan
konserler binlerce müzikseveri ağırladı.

Önadım Haber
Trakya’nın özlediği festival 3-4-5 Ağustos tarihlerinde gerçekleşti. Futbol turnuvalarından kan bağışına, alışveriş tezgahlarından lunaparka kadar onlarca bölüm ile halka merhaba diyen festivale çevre ile ve ilçelerden binlerce konuk katıldı. Gündüz Onat Festival Alanı’nda gerçekleştirilen konserlerde coşan halk, gündüzleri de gönlünce alışveriş yapıp lunaparklar da eğlendi. Futbol turnasıyla minik sporcuları izleyenler, bir yandan da kendileri çeşitli aktivitelere katıldı.
Esnaf bayram etti
Babaeski 45. Tarım Festivali son gününde de doldu taştı. Yiyecek satan esnafın bayram ettiği festivalde geceleri 100 kilonun üzerinde köfte ve sucuk satılırken, konserlere de yüzlerce insan akın etti. Gündüzleri alışverişin yoğun olması dikkatlerden kaçmazken geceleri ise eğlence ağırlıklı etkinlikler gerçekleştirildi.
Başkan Hacı’dan Kızılay’a plaket
Babaeski’de kan bağışı kampanyası yapan Türk Kızılayı Babaeski Şubesi’ne başarı plaketi verildi. Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Babaeski Şube Başkanı Necip Fıçıcı’ya takdim ettiği plaket ile başarılaın devam etmesini temenni ederken, Başkan Fıçıcı, “45. Tarım Festıvali’ne katılımımız nedeniyle Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Hacı tarafından ekibimize plaket verildi. Babaeski Kızılay Şube Başkanlığı olarak Sayın Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” sözlerini dile getirdi. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol