4006 Tübitak Bilim Fuarı açıldı

Kırklareli Bilim ve Sanat Merkezinin Düzenlediği 4006 Tübitak Bilim Fuarı 28 Kasım Perşembe günü açıldı. Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Kalkan’ın katılımıyla gerçekleşen açılışın ardından stantlar gezilerek projeler incelendi. Fuarda 10 Araştırma, 1 İnceleme ve 5 tasarım projesi yer alıyor.

İl Milli Eğitim Müdür V. Hüseyin Kalkan, Kırklareli Bilim ve Sanat Merkezinin düzenlediği 4006 Tübitak Bilim Fuarı açılışına katıldı. Fuarda Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin hazırladığı projeler sergileniyor. 28 Kasım tarihinde Kırklareli Bilim ve Sanat Merkezinin Düzenlediği 4006 Tübitak Bilim Fuarı 10 Araştıma, 1 İnceleme ve 5 tasarım projesiyle İl Milli Eğitim Müdür V. Hüseyin Kalkan başkanlığında açılışı gerçekleştirildi. Kalkan, fuarın açılışından sonra öğrenciler tarafından hazırlanan stantları gezerek, yapılan projeleri tek tek inceledi. Hüseyin Kalkan, hazırlanan projeleri çok beğendiğini ifade ederek, emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
İki fuar birden
Bir başka TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışı ise 29 Kasım 2019 (bugün) TOKİ Ahmet Cevdet Paşa Ortaokulu’nda yapılacak. Saat 10.30’da açılışı yapılacak fuar yine öğrencilerin projelerine ev sahipliği yapacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol