“365 bin hemşehrimin hepsini saygı ve sevgiyle selamlıyorum”

Valiler Kararnamesi ile Şırnak Valisi olarak atanan Vali Osman Bilgin için Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Odası Düğün ve Konferans Salonu’nda bir veda gecesi düzenlendi. Geceye katılım yoğun olurken Vali Bilgin eşi İlknur Bilgin ile geceye katılan herkesle tek tek vedalaştı. 
Gecede bir konuşma yapan Vali Bilgin, “Kırklareli’ni 4 yıl önce tanıdım. Ancak bundan sonra şunu bilin ki hayatım boyunca Kırklareli’ne her türlü desteği vereceğime, Kırklareli’nin gelişimine katkı sağlayacağıma bir hemşehriniz olarak söz veriyorum. 365 bin hemşehrimin hepsini saygı ve sevgiyle selamlıyorum. İyi ki varsınız. Sizler hizmet edilecek ve hizmete layık olunacak en değerli en güzel insanların olduğu illerden birisiniz. Allah hem sizlerin hem de bizlerin yolunu açık etsin inşallah” dedi.

Kırklareli Valiliği görevini sürdürürken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı Valiler Kararnamesi ile Şırnak Valisi olarak atanan Vali Osman Bilgin için 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Odası Düğün ve Konferans Salonu’nda bir veda gecesi düzenlendi. Vali Osman Bilgin’in eşi İlknur Bilgin ile katıldığı gecede protokolün katılımı yoğun oldu. 
Türkü dinletisi ile başlayan programda şiirler okundu. Vali Bilgin eşi İlknur Bilgin ile bu esnada geceye katılanları masalarında ziyaret ederek hepsiyle tek tek helalleşti, teşekkür etti. Devamında Kırklareli Valisi Osman Bilgin ilimizde görev yaptığı 4 yıllık süre boyunca gerçekleştirdiği hizmetler tek tek sıralandı. Ardından Bilgin için hazırlanan video gösterimli sunuldu. 
Daha sonra bir konuşma yapan Vali Bilgin, “Mutlu İnsanlar kentinin güzel insanları. Bu güzel gecede beni yalnız bırakmadığınız için hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. İlk defa Kırklareli’ne 4 yıl önce Valilik görevimi yerine getirmek için gelmiştim. Kırklareli insanı hakikaten çok müşfik, yaşam sevinci ve yaşam kalitesi olan insanlar. Birbirleriyle iletişimi iyi olan insanlar. Vatanımıza hizmet etmek, vatandaşımıza dokunmak, onlarla temas etmek, bir insanın hayatında değişime katkı sağlamak amacıyla bu mesleği seçtim. Sadece burada 4 yıl görev yapma fırsatım oldu. Bundan önceki görev yerlerimde çok hızlı bir serüvenle beraber meslek hayatımda hızlı bir yükselişim oldu. Buradan özellikle Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın bakanlarımıza bize teveccüh gösterdiği için çok teşekkür ediyorum. Ancak Kırklareli halkının özellikle bu süre içerisinde teveccühünü kazanmak hepsinden önemlisi. Zaten esas olan bu geçici hayatta hoş bir seda bırakmak. Burada bulunan herkesin görevi bir gün sona erecek. Önemli olan görevimiz bittiğinde insanlara hizmet etmenin insanlara faydalı olmanın verdiği huzuru tadabilmek. 
Özellikle vurgulamak istiyorum. Şırnak’a atandığım için ilk bir burukluk yaşadım. Ancak şu an çok daha mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. İyi ki Şırnak iline atandım. Bizim ülke olarak birlikteliğe kucaklaşmaya, kardeşliğe ihtiyacımız var. Aslında buradan verdiğim mesajlar Şırnaklı hemşehrilerime de verdiğim mesajlar. Dolayısıyla bu vesileyle bana görev sürecimde destek olan Sayın Milletvekilimize, Sayın Belediye Başkanımıza, Garnizon Komutanımıza tüm A protokolünde görev alan arkadaşlarımıza, mesai arkadaşlarımıza, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın çok değerli temsilcilerine, yine basınımıza ama hepsinden önemlisi saygıdeğer ve çok kıymetli olan, hiçbir zaman bizden desteğini esirgemeyen kıymetli Kırklarelili hemşehrilerime saygılarımı ve şükranlarımı arz ediyorum. İyi ki varsın Kırklareli. Kırklareli’ni 4 yıl önce tanıdım. Ancak bundan sonra şunu bilin ki hayatım boyunca Kırklareli’ne her türlü desteği vereceğime, Kırklareli’nin gelişimine katkı sağlayacağıma bir hemşehriniz olarak söz veriyorum. 365 bin hemşehrimin hepsini saygı ve sevgiyle selamlıyorum. İyi ki varsınız. Sizler hizmet edilecek ve hizmete layık olunacak en değerli en güzel insanların olduğu illerden birisiniz. Allah hem sizlerin hem de bizlerin yolunu açık etsin inşallah” dedi.
Konuşmanın ardından 20 Mayıs olan Vali Osman Bilgin’in doğum günü de veda günü sebebiyle erkenden kutlandı. 
Son olarak konuşan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Vali Bilgin’e hediye takdiminde bulundu. Minsolmaz, “Ben İktidar Partisinin Milletvekili olarak Sayın Valimizle çok yakından çalışma şansını elde etmiş bir kardeşinizim. Göreve başladığı zaman sessiz çoğunluğun temsilcisi olacağız, gürültülü azınlığa teslim olmayacağız. Burada millet adına yapılması gereken ne varsa onun arkasında dimdik duracağız” diye konuştu. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol