32. Vergi Haftasında pandemi dolayısıyla etkinlik düzenlenmeyecek

32. Vergi Haftası bu yıl pandemi dolayısıyla sessiz sedasız kutlanacak. Kırklareli Defterdarı Mehmet Durusoy yaptığı açıklamada; ‘Vergi Haftası’nın Otuz ikincisi bu yıl 22 Şubat – 28 Şubat 2021 tarihleri arasında kutlanacaktır. Covid-19 Pandemi nedeniyle ve İlimiz Umumi Hıfzsıhha Kurulu Kararları dikkate alınarak Vergi Haftası ile ilgili olarak tören ve etkinlik düzenlenmeyecektir” dedi.

Kırklareli Defterdarı Mehmet Durusoy yaptığı açıklamada, 32. Vergi Haftası ile ilgili olarak bilgilendirmede bulundu. Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftasında bu yıl pandemi şartları dolayısıyla etkinlik düzenlenemeyeceğini ifade eden Durusoy şunları kaydetti;
“Kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin geliştirilmesi amacıyla 1990 yılından itibaren geleneksel olarak her yıl kutlanan ‘Vergi Haftası’nın Otuz ikincisi bu yıl 22 Şubat – 28 Şubat 2021 tarihleri arasında kutlanacaktır. Covid-19 Pandemi nedeniyle ve İlimiz Umumi Hıfzsıhha Kurulu Kararları dikkate alınarak Vergi Haftası ile ilgili olarak tören ve etkinlik düzenlenmeyecektir. Bu vesileyle İlimiz mükelleflerinin Vergi Haftasını kutlar, işlerinde bol bereketli kazançlar dilerim. Mükelleflerimize ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol