“31 Mart’ın büyük meşalesi bu akşam yandı”

Cumhur İttifakı’nın Milliyetçi hareket Partisi (MHP) Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Geçen akşam Akalar Mahallesinde vatandaşlarla buluşan Bulut,  Bu akşam hakikaten bizi daha da umutlandırdınız, daha da gururlandırdınız. İnşallah 31 Mart’ın büyük meşalesi bu akşam yandı” ifadelerini kullandı.

5 Mart tarihinde düzenlenen Akalar mahallesi gezisinde Derya Bulut’a AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, MHP İl Başkanı Şaban Savaşan, il ve ilçe yönetimleri, belediye meclis adayları ve çok sayıda partili katıldı.
“Sizler bize her zaman sahip çıktınız”
Esnafları ve kahvehaneleri gezen Kırklareli Belediye Başkan Adayı derya Bulut, yaptığı konuşmada, “Bu akşam hakikaten bizi daha da umutlandırdınız, daha da gururlandırdınız. İnşallah 31 Mart’ın büyük meşalesi bu akşam yandı. Ben daha önce buralara her geldiğimde aynı samimiyeti gördüm. Sizler bize her zaman sahip çıktınız. Başarmak adına çok daha küçük bir desteğe ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.
Toplanan kalabalığa teşekkür eden Bulut, “Şu an görüyorum ki biz çok ciddi bir program yapmadan bile bu akşam için bu kadar büyük bir kalabalık toplanıyorsa sizlerin desteği ve teveccühüyle, Allah’ın da izniyle inşallah biz bu işi 31 Mart akşamı sandıkta bitireceğiz. Bugüne kadar tüm Kırklareli halkına tüm vatandaşlarımıza sabrından dolayı kocaman bir alkış istiyorum” dedi.
“Bizim değerlerimizin arkasına
saklanmayın, gelin Atatürk’e layık olun”
Projelerin çok beğenildiğinden bahseden Derya Bulut, verilen vaatlerin yerine getirileceğini ifade ederek, “Biz önce dedik ki çok iyi hazırlanalım. Çünkü sizlerin artık boş laf boş vaatlere karnınız tok. Sizler hizmete açsınız. Biz de bu hizmeti sizlere getirebilmek adına değerli başkanlarımla, meclis üyelerimizle, ekibimizle oturduk ve çok iyi bir şekilde hazırlandık. Geçtiğimiz Pazar günü de sizlere projelerimizi tanıttık. O gün orada olanlar projelerimizi takdirle karşıladılar, beğendiler. İnanılmaz derece teşekkür aldık. Bizim hayallerimiz bizim sevdamız birilerini ürkütmüş olacak ki anında şöyle karşılıklar gelmeye başladı. Bunu hangi kaynakla hangi parayla yapacaksınız dediler. Şimdi biz de diyoruz ki 5 yıl önce belediyemizin borcu 6-6,5 milyondu. Şimdi ise belediyemizin borcu 100 milyona dayandı. Artı satılan birçok gayrimenkul var. 5 senede vaat edilen 5 projelerden sadece geçtiğimiz günlerde açılmış olan katlı otopark var. Kısmetse kapalı pazaryerimiz önümüzdeki günlerde açılacak ama önden açılacak. Şu an için ön tarafı süslüyorlar. Otogar inşaatı durdu. 5 seneyi değerlendirdiğimizde şu an için elimizde katlı otoparkımız var, satılmış gayrimenkullerimiz var ve yaklaşık 100 milyonluk borcumuz var. Şimdi bize soruyorlar ya hangi parayla yapacaksınız diye. Ben de o soranlara önce şunu demek istiyorum. Siz bu geçmiş 5 yılın hesabını bir sandıkta sorun. Ben de Derya Bulut olarak ben de Cumhur İttifakı’nın adayı olarak eğer ki bu vaatlerimizi yerine getiremezsek emin olun bizim sizin yüzünüze bakacak yüzümüz olmaz. Bu sokağa çıkacak yüzümüz olmaz. Kaldı ki 5 sene sonra bir daha hadi ben belediye başkan adayıyım demeye hiç yüzümüz olmaz. Şimdi o kadar iyi hazırlandık ki projelerimiz sunduk ama bakıyoruz ki hala bir saldırı var. O da şu. Hepimizin sevdası olan Atatürk üzerinden bir saldırı var. Ben bugüne kadar şunu söyledim. Hep dedim ki bizim değerlerimizin arkasına saklanmayın, gelin Atatürk’e layık olun” diye konuştu.
“31 Mart’tan sonra sizlerin hak ettiği
Kırklareli’ni sizlere getireceğiz”
Kırklareli’nin hak ettiği hizmeti sunacaklarını belirten Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, “Biz dün de vardık bugün de varız ömrümüz yettiğince yine buralarda olacağız. Bu nedenle hazır olduğumuz için aday olduk ve hazırlıklarımız sizlere Pazar günü sunduk. 2. ziyaretimizde detaylı bir şekilde tüm projelerimizi sizlere tekrar izah edeceğiz. Ben sizlerden bir kardeşiniz, evladınız ve arkadaşınız olarak bir defa bir yetki istiyorum. Eğer ki biz bu işi beceremezsek Allah bize bu belediyeyi kazandırmayı nasip etmesin. Artı tüm teşkilat adına Cumhur İttifakı adayı olarak ben size diyorum ki 31 Mart’tan sonra sizlerin hak ettiği Kırklareli’ni sizlere getireceğiz. Sizlerden bir şey rica ediyorum. Her birimizin muhakkak bir kişi, iki kişi, üç kişi hatır oyu alabileceğimiz ikna edeceğimiz eşimiz, dostumuz vardır. Gidin onlara bizim hayallerimiz bizim sevdamızı anlatın. Bir defaya mahsus onlardan emanet oy isteyin. Ben söz veriyorum. Sizlerin yüzünü kara çıkarmayacağız. Bu ile hizmet nasıl yapılıyormuş herkes 5 sene içinde bunu görecek. Herkese şeref ve namus sözü veriyorum” ifadelerini kullandı.
“31 Mart
akşamına kadar bu huzuru
kaybetmeyelim”
Seçim sürecini huzurlu geçirmenin önemine değinen Bulut sözlerini şu şekilde noktaladı; “Sizlerden bir ricam da 31 Mart akşamına kadar bu huzuru kaybetmeyelim. Sakin kalalım. Evet, birileri kazanacak birileri kaybedecek ama hepimiz yüz yüze bakacağız.
Bunu unutmadan bir seçim süreci geçirelim. Hepinize bu akşamki desteğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. 31 Mart akşamından sonra şundan emin olabilirsiniz yepyeni bir Kırklareli, çok çağdaş, çok modern, bize yakışan, Atatürk’e yakışan bir Kırklareli gelecek.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol