“31 Mart gecesi yepyeni bir döneme gireceğiz”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kırklareli Cumhur ittifakı adayı Derya Bulut, dün akşam kadınlara özel bir gece düzenledi. Cafe 288’de saat 20.00’de düzenlenen programa AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Sedef Baylan Özdağ ile çok sayıda partililer ve kadınlar iştirak ettiler. Programa eşi ile birlikte katılım gösteren Derya Bulut yaptığı konuşmada; “Bu akşam burayı doldurarak bizleri çok gururlandırdınız. Sizlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart gecesi sizlerin emeği ile yepyeni bir döneme gireceğiz. Sizlerden ricam en az bir yakınınızı ikna etmenizdir. Çünkü kadınlarımız, erkekler gibi partizan değildir. Elleriniz vicdanlarına koyup da oylarını kullanırlar” dedi. Bulut’un konuşmasının ardından kadınlar gönüllerince eğlendiler.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Kırklareli artık bu çiçek böcek festival sığlığından kurtulup herkese dair hizmet almaya başlamalı. Derya Bulut o dinamizme ve samimiyete sahip biri. İnşallah 1 Nisan bu yönde güzel bir gün olur.

  2. mutfak uyarır vicdanı 12 Mart 2019 Salı 22:24:55

    Öyle de yapacaklar kadınlar ellerini vicdanlarına koyup boş masalarda boynu bükük evladlarına gene bakıp ya tamam ya devamı oylayacaklar...