30 yıllık hastalığına Vize'de şifa buldu

Mehmet Menlik 30 yıldır karın ağrısı şikayetiyle 30 dan fazla doktora gitmiş ama bir türlü hastalığına şifa bulamamıştı.
Şiddetli karın ağrısı nedeniyle temmuz ayı içinde Vize Devlet Hastanesinin acil servisine başvurdu. Acil hekimlerden Dr. Berkin Gökhan’a muayene oldu. Dr.Berkin'in yaptığı detaylı muayene ve tetkikler sonucunda hastanın tedavisi için üst basamak bir sağlık kurumuna sevk edildi.
Mehmet Menlik sevk edildiği hastanede tedavisini tamamlayıp taburcu olduktan sonra Başhekim Dr Muhammed Öztürk’e gelip, kendisini doğru ve detaylı muayene eden, sabırla, özenle sıkılmadan ilgilenen, "30 yıldan beri, 30 dan fazla doktorun teşhis edemediği hastalığıma doğru teşhis koyup, doğru doktor ve hastaneye sevk ederek, tedavime büyük katkı ve destek sağlayan hekime, ayrıca da göstermiş oldukları yakın ilgi alaka ile yardımlarından dolayı tüm hastane personeline teşekkür ediyorum" diyerek şükranlarını sundu.
Mehmet Menlik'i odasında ağırlayan Başhekim Muhammed Öztürk ise "Göreve başladığımızdan beri yaptığımız çalışmalar neticesinde Vize Devlet Hastanesinde olumlu anlamda büyük değişiklikler oldu. Bununla birlikte tıbbi kadronun profesyonel ekip çalışması ve uyum anlayışı içinde verdiği, kaliteli sağlık hizmeti de birleşince bu küçük hastanede böyle büyük mucizeleri yaşıyoruz’’ dedi. (Kırklareli Kamu Hastaneleri Birliği)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol