“3-0 yapmaya en yakın olduğumuz seçimdeyiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili ve
2.sıra Milletvekili Adayı Vecdi Gündoğdu, Kırklareli
Merkez ilçede gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş
ziyaretlerine devam ediyor. Hedeflerinin milletvekili
sayısında 3-0’a ulaşmak olduğunu dile getiren
Gündoğdu, bütün çalışmalarının bu sonuca ulaşmak için devam ettiğini belirtti. Gündoğdu, seçimlere dair hislerini “Her şey çok güzel olacak” sözleri ile ifade etti.

Merkez ilçede 30-31 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında değerlendirmelerde bulunan CHP Kırklareli Milletvekili ve 2.sıra Milletvekili Adayı Vecdi Gündoğdu, ”Bizim burada daima kullandığımız bir slogan vardı. Biz bu sloganı geliştirdik. Bu slogan “Kırklareli Sevdamız 3-0 İddiamız” ve bunun olacağını görüyoruz. 3-0 yapmaya bu tarihe kadar en yakın olduğumuz seçimdeyiz. Neticede itibariyle de diğer milletvekili aday arkadaşlarımızla ayrıldık. Diğer genel seçimlerden önce yaklaşık 60 günlük bir zamanımız oluyordu, şimdi ise önümüzde 24 günlük bir süreç var” ifadelerini kullandı.
“Esnaftan çok olumlu bir tepki alıyoruz”
Gündoğdu 3-0 konusunda umutlu olduğunu söyleyerek; “Merkez ilçede bulunmam dün itibariyle başladığımız esnaf ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Esnaftan çok olumlu bir tepki alıyoruz. Esnaf kötü durumda borç batağına girmiş ve bırakın KOBİ kredilerini tüketici kredilerini artık kredi kartlarını ödeyemez haldeler ve artık tamam diyorlar. Daha önceden bizlere oy vermeyen ve başka siyasi partilere oy veren esnafımız da bu sefer Cumhuriyet Halk Partisi diyor. Bu durumda beni 3-0 konusunda daha çok umutlandırıyor” dedi.
“Sıkmadık el bırakmamaya
çalışıyoruz”
Merkez ilçe ziyaretleri dışında köy be beldelere ziyaretler gerçekleştirdiğinden bahseden Gündoğdu; “Gündüz yaptığımız ziyaretlere akşam yaptığımız köy ve belde ziyaretleriyle devam ediyoruz. Köylerimizde oturan çiftçilik yapan, hayvancılık yapan vatandaşlarımız da maalesef çok sıkıntıda. Gittiğimiz her yerde şu sonuçla karşılaşıyoruz. Et ithal, buğday ithal, saman ithal, nohut ithal, mercimek ithal bu kadar ithal üründen sonra köylümüzün ayağa kalkacak hali kalmamış. Netice itibariyle köylüyü çiftçiyi kalkındıracak, ayağa kaldıracak partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu düşünüyoruz. Onlar da bu sefer böyle düşünüyorlar. Hiçbir maceraya girmenin gerek olmadığını Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı, CHP’yi Kırklareli’nde 3-0’a ulaştırmak için ellerinden gelen her şeyi var gücüyle yapacaklarını ifade ediyorlar. Bunlar bizim için umut kaynağı bu durum bizleri 3-0 konusunda çok daha fazla inandırıyor. Bizler de var gücümüzle çok kısa bir süremiz olmasına rağmen sıkmadık el bırakmamaya çalışıyoruz” sözlerini sarf etti.
“Muharrem İnce’ye karşı büyük bir
teveccüh olduğunu görüyoruz”
Gençlerden destek aldıklarını ifade eden Gündoğdu; “Dün ve bugün devam eden esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizde Sanayi Sitesi, Fevzi Çakmak Bulvarı, Edirne Caddesi, bugün ise Haşim Peksöz Caddesi, Dereköy Durağı, Cumhuriyet Caddesi gezdik. Yoldan geçen vatandaşlardan özellikle gençlerden Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’ye karşı büyük bir teveccüh olduğunu görüyoruz” şeklinde konuştu.
“Halkın takdirini topladığımızdan dolayı gururluyuz”
Muharrem İnce2nin cumhurbaşkanı olacağına inandığını söyleyen Gündoğdu şu ifadeleri kullandı; “Ben 16 AK Parti iktidarının sona ermekte olduğunu görüyorum. Çünkü bir dip dalgası geliyor. Bizim özellikle demokrasi adına, ülkemiz adına, cumhuriyet adına yapmış olduğumuz şeyleri herkes görüyor. Diğer siyasi partilerin seçimlere girebilmesi için 15 milletvekilinin geçiş yapmasını herkes görüyor ve bu durumlardan dolayı büyük takdir topluyoruz. Biz de halkın takdirini topladığımızdan dolayı gururluyuz ve bu seçimde 3-0 yapacağımıza, Muharrem İnce’nin de ilk turda olmasa bile Cumhurbaşkanı olacağına inanıyorum.
Bunu neden söylüyorum, ben CHP’nin Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu sorumlu milletvekillerinden birisiyim. Son olarak bir buçuk ay önce bölgede bulunduğumda orada bir teveccüh olduğunu gördüm. Diğer siyasi partiler de ikinci turda Muharrem İnce’ye destek     vereceklerini açıkladılar. Şunu da görüyorum ki oylarımız çok     yüksek olmadığı Karadeniz Bölgesinde oylarımızda ciddi bir artış gözleniyor. Allah nazardan saklasın her şey çok güzel gidiyor.     Her şey çok güzel olacak.”

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. 2. sıra adayısın 01 Haziran 2018 Cuma 16:55:30

    Valla bu seçimde 2. sıra adayısınız. Bakın da mhpliler ak partiye oy verip sizi ekarte etmesinler. Bu garanticilik rehavet demektir.

  2. İttifaklarla bunun olacağını düşünebilirsiniz belki ama karşı tarafta hiç ittifak yokmuş gibi düşünemezsiniz. Hal böyle olunca da 3-0 zor. 2-1 le biter yine seçim. Siz 3 vekil çıkarmayı kenara koyun Allah pazarınıza müşteri versin de soru önergesi vekilliği yapmayın artık. Oy deposu Trakya PM'e Kırklareli'den isim veremiyorsa bunu düşünün bence. Derdiniz sadece seçilmek olmamalı.