2. Tarım, Hayvancılık, Gıda Sanayi ve Otomotiv Fuarı kapılarını açıyor

İlki 2021 yılında düzenlenen Tarım, Hayvancılık, Gıda Sanayi ve Otomotiv Fuarı’nın ikincisi bugün kapılarını açıyor. Kırklareli Belediyesi'nin 18 bin 500 m2 alana sahip kapalı pazar yerinde 15-18 Aralık tarihleri arasında açık olacak fuara geçen yıl 120 civarında firma katılmıştı. Bu sayının bu yıl 150 civarında olması bekleniyor. Kırklareli’nde sektöründe önde gelen birçok tarım ve tarım makinaları ile hayvancılık firması da günler öncesinden fuara katılım sağlayacaklarını çeşitli kanallardan duyurmuştu. Bugün kapılarını açacak fuarın açılış töreni saat 14.00’da gerçekleştirilecek. 

Kırklareli 2. Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi ve Otomotiv Fuarı 15-18 Aralık 2022 tarihleri arasında Kırklareli Belediyesi Kapalı Pazar ve Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek. Dün son hazırlıkları yapılan ve stantların kurulduğu fuar alanında bu yıl kurulan 70 stantta 150 civarında firmanın yer almasının beklendiği öğrenildi. Geçen yıl fuara 120 civarında firmanın ise katılım sağladığı belirtildi. Bugün saat 14.00’da açılışı Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel ile davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilmesi beklenen fuarda tarım ve tarım makinaları ile hayvancılık sektöründe yer alan birçok firmanın katılarak ürünlerini sergilemesi bekleniyor. Tanıtım toplantısı 29 Kasım’da Ticaret Borsasında yapılan fuar ile ilgili Vali Birol Ekici, Trakya'nın tarım ve hayvancılık açısından seçkin bir bölge olduğunu vurgulayarak fuarların daha iyi teknolojiyi kullanmayı daha verimli üretim yapmayı, daha güzele ve daha iyiye birlikte ulaşmayı, bilgi ve tecrübe paylaşımıyla daha iyiyi elde etmeyi sağladığını dile getirmişti. Bu anlamda 2. Tarım, Hayvancılık, Gıda Sanayi ve Otomotiv Fuarı tarımda gelişen teknolojiyi ve bu teknolojinin yansıması araç ve gerekçelerin üreticiler tarafından yerinde görülmesi açısından büyük önem taşıyor. Fuarda geçen yıl en çok sergilenen ürünler arasında yer alan traktör, ilaçlama, tarla sürme, hasat araç ve gereçlerinin sergilenmesi bekleniyor. 
2. Tarım, Hayvancılık, Gıda Sanayi ve Otomotiv Fuarı, Kırklareli Belediyesi'ne ait 18 bin 500 m2 alana sahip kapalı pazar yerinde 15-18 Aralık tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açacak. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol