2. Amatör’de Profesyonelleri aratmayan müsabakalar oynandı

Kırklareli’nde 2. Amatör 4 hafta önce start almıştı. 1. Amatör’ün sona ermesi ve Süper Amatör Liginin de sonuna yaklaşılması ile birlikte gözler 2. Amatör müsabakalarına çevrildi. Bu sezon ekiplerin daha koordineli ve sağlam kadrolarla lige dâhil olmaları ile oynanan müsabakalar büyük ilgi görüyor. Hafta sonlarının ilgiyle takip edilen ligi olan 2. Amatörde A ve B grubunda önemli karşılaşmalar sona erdi

Kırklareli’nde futbolun güzelliklerini yansıtan liglerden biri olan 2. Amatör maçları bu hafta da müthiş maçlara sahne oldu. Bu hafta ki müsabakalarda maçlardan çok seyircilerde ki artış haftaya damga vurdu. Hemen hemen tüm karşılaşmalarda takımların ortaya koydukları performans profesyonelleri aratmadı. Böylesi güzel maçların gölgesinde oynanan karşılaşmalara gelecek olursak;
2. Amatör A Grubu
Karamusul Liderliği aldı
Ligin iyi bşalangıç yapan takımlarından olan Karamusul Ergenespor, bu hafta evinde Düğüncü Çiçekspor’u ağırladı. Maçın sonuna kadar büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakada 2-0’lık skorla gülen taraf ev sahibi Karamusul oldu. Karamusul bu skorla liderliğe yükseldi.
Üsküpspor zor da olsa
kazanmasını bildi
Üsküpspor ligde çıkışını sürdürüyor. Bu hafta evinde Karakoçspor’u ağırlayan ekip, 90 dakika sonunda gülen taraf oldu. Maçın sonucunda 3–2 sahadan galip ayrılan Üsküpspor, bu sonuçla puanını 10’a çıkartarak haftayı 2. sırada tamamladı.
İki tarafta 1 puana razı oldu
Düğüncübşıspor Eskitaşlıspor karşılaşması beraberlikle sonuçlandı. İki takımda maç sonuna kadar galibiyeti getirecek 2. golü bulamayınca haftayı 1 puanla kapadı.
Karahıdır’dan net skor
Bu haftanın en rahat galibiyetini alan takım Karahıdırspor oldu. 4. hafta mücadelesinde evinde Çiftlikköyspor’u ağırlayan Karahıdırspor sahadan 3–0 galip ayrıldı.
KARAMUSUL ERGENESPOR 2 – 0 DÜĞÜNCÜLÜ ÇİÇEKSPOR
ÜSKÜPSPOR 3 – 2 KARAKOÇSPOR
DÜĞÜNCÜBAŞISPOR 1 – 1 ESKİTAŞLISPOR
KARAHIDIRSPOR 3 – 0 ÇİFTLİKKÖYSPOR
2. Amatör B Grubu
Hürriyetspor liderliğini korudu
2. Amatör B gurubunun iddialı ekiplerinden olan Hürriyetspor, bu haftayı da boş geçmeyerek deplasmanda farklı bir skor ile galip geldi. Lüleburgaz Onurspor’a konuk olan Hürriyetspor İstasyon Sentetik Sahada oynanan müsabaka dan 4-0 galip ayrılarak, puanını 12’ye çıkardı.
Gol düellosunu kazanan
Hamitabatspor oldu
Babaeski Sentetik Sahasında karşı karşıya gelen Hamitabatspor ve Karşıyaka Gençlikspor mücadelesi bol gollü bir karşılaşmaya sahne oldu. 90 dakikanın sonunda gol düellosunu kazanan 5-3’lük skorla Hamitabatspor oldu.
Haftanın
ve şuana kadar
ligin en gollü
karşılaşması
Ligde ilk galibiyetini flaş skor ile alan Kırklarelispor sahadan 10-0’lık gibi farklı bir sonuçla ayrıldı.
Vali Yaman Spor Tesislerinde Geleceğin Yıldızlarıspor’u ağırlayan Kırklarelispor sahadan 10–0 galip ayrılarak ilk puanını hanesine yazdırdı.
LÜLEBURGAZ ONURSPOR 0 – 4 HÜRRİYETSPOR
HAMİTABATSPOR 5 – 3 KARŞIYAKA GENÇLİKSPOR
KIRKLARELİSPOR 10 – 0 GELECEĞİN YILDIZLARISPOR

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol