2. Amatör’de 12. haftada geride kaldı

Bitime 2 hafta kala 2. Amatör Ligi de tamamlandı. Hafta sonu oynanan müsabakalarda A Grubu’nda bütün maçların hükmen tamamlanması şaşkınlık yarattı.

Kırklareli 2.Amatör müsabakaları geçtiğimiz Pazar günü oynanan maçlarla son buldu. Bu hafta diğer haftalara nazaran dikkat çeken bir olay yaşandı. 2. Amatör A Grubunda tüm maçlar hükmen sonuçlandı. Bazı takımların maça gelmemesi ve ligden çekilmesi ile hiçbir müsabakanın oynanması futbolseverleri şaşkına çevirdi. Bu hafta B Grubunda ki maçları takip eden futbolseverler; “Bu hafta pekte alışık olmadığımız bir olay gerçekleşti. 2. Amatör A Grubu maçlarının hiç biri oynanamadı. Bu duruma elbette üzüldük çünkü lig her yanı ile çekişmeye ve rekabete açık, harika bir lig. Neyse ki B Gurubu maçlarını takip ederek bu hafta sonu da futboldan eksik kalmadık. Artık ligin sonuna yaklaşıyoruz. Son haftaların mücadelesi gerçekten görülmeye değer. Bu yüzden bundan sonra ki haftaları sabırsızlıkla bekliyoruz” dediler.
2. A Grubu
Çiftlikköyspor ligi 3. sırada bitirmek istiyor
Bu hafta Çiftlikköyspor Eskitaşlıspor’un ligden çekilmesi ile birlikte 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Ligde şuan itibari ile 4. sırada bulunan Çiftliköyspor’un hedefi ligi 3. sırada tamamlamak.
Lider yoluna kayıpsız devam
Ligde lider Ergenespor yoluna kayıpsız devam ediyor. Bu hafta evinde Karahıdırspor’u konuk edecek olan Ergenespor’un, Karahıdırspor’un müsabakaya gelmeyeceğini yazı ile bildirmesinin ardından maç lig fikstüründen kaldırıldı.
Düğüncübaşıspor hükmen galip
A Grubunun bir diğer oynanmayan müsabakalarından birisi de Düğüncübaşıspor ile Karakoçspor arasında idi. Karakoçspor maçı oynanacağı alana gelmeyerek hükmen mağlup oldu.
Üsküpsspor takibi hükmen 3 puan alarak devam ettiriyor
Ligin bir diğer namağlup ve iddialı takımı Üsküpspor, bu haftayı da 3 puanla kapatana taraf oldu. Ligde Düğüncülü Çiçekspor’un çekilmesi ile Üsküpspor hanesine hükmen 3 puanı yazdırdı ve yoluna kayıpsız devam etti.
2. Amatör B Gurubu
Lider gol oldu yağdı
2. Amatör Liginin B Gurubunda oynanan tek mücadele lider Hamitabatspor ile Kırıkköyspor arasında geçti. Maçın başından sonuna kadar oyundaki üstünlüğünü kabul ettiren Hamitabatspor, galip gelen taraf oldu. Maçın sonun da Hamitabatspor 6 gol kaydederken, rakip Kırıkköyspor ise attığı 2 golle karşılık verdi.

 

 

Geleceğin
Yıldızları hükmen galip
Ligde düşme potasında bulunan Geleceğin Yıldızları ekibi bu hafta ligden çekilen Lüleburgaz Onurspor’dan hükmen galibiyet elde etti.
Karşıyaka Gençlikspor’da oynamadan 3 puan alan takım oldu
2. Amatör B Gurubunun son müsabakasında Karşıyaka Gençlikspor, ligden çekilen Kırklarelispor’dan hükmen galibiyet elde etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol