26 Ağustos’ta Beyaz Grup maçları nefes kesecek

Kırklarelispor 2017-2018 sezonunda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek. Grupta birbirinden zorlu ekipler bulunuyor. Önümüzdeki Cumartesi günü yeni sezonun ilk düdüğü çalacak. Peki, ilk haftanın eşleşmeleri ne şekilde?

Temsilcimiz Kırklarelispor yeni sezona Cumartesi günü kendi evinde merhaba diyor. Kırklarelispor bu sezon Beyaz Grupta yer alıyor. Rakipleri de oldukça dişli ve güçlü ekipler. Özellikle Spor Toto 2. Liginde Beyaz Grup maçlarında nefesler tutulacak. Çünkü birbirinden önemli ve seyir zevki yüksek maçlara sahne olacak eşleşmeler ile 2017-2018 sezonu start alacak…
Sakaryaspor - Karşıyaka
Sakaryaspor geçen sezon 3. Ligde iyi bir performans sergileyerek bu sezon 2. Ligde mücadele etmeye hak kazandı. Özellikle yeni sezon için yaptığı birbirinden çarpıcı transferlere epey ses getirdi. Karşıyaka geçen sezon 2. Ligde ligi 6. sırada tamamlayarak play-off hakkı elde edememişti. Bu sezonda iyi transferleri kadrosuna dahil eden İzmir temsilcisi sezonun ilk maçına puanla başlamak istiyor.
Altay – Zonguldak Kömürspor
Altay yine aynı şekilde bu sezon 2. Lige merhaba diyen takımlardan. İlk müsabakada kendi evinde geçen sezonun iyi bir grafik çizen takımı Kömürspor ile karşı karşıya gelecekler.
Niğde Belediyespor – Şanlıurfaspor
Niğde Belediyespor ilk haftada evinde son derece güçlü bir ekip olan Şanlıurfaspor’u ağırlayacak. Geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor TFF 1.Lig’de mücadele ediyordu.
Fatih Karagümrük – Gümüşhanespor
Geçen sezon 2. Ligde son haftalarda ligde kalma mücadelesi veren Karagümrük, geçen sezonun play off final oynayan ekibi Gümüşhanespor ile karşılaşacak.
Nazilli Belediyespor – Kahramanmaraşspor
Fatih Akyel yönetiminde ki Nazilli Belediyespor, evinde Kahramanmaraşspor’u konuk ediyor. Geçen sezon aldığı mağlubiyetlerle zor haftalar geçiren ve ligde kalmayı başaran Kahramanmaraşspor kadrosunda rotasyona giderek önemli oyuncuları takıma dahil etti.
Silivrispor –
Bandırmaspor
Geçen sezon Spor Toto 3.Liginde mücadele eden Silivrispor, play off finalinde Manisa BBSK’yi saf dışı bırakarak bu yıl 2. Ligde mücadele etmeye hak kazandı. Ligin ilk maçında oldukça zorlu bir rakiple karşı karşıya geliyor. Geçen sezon 1. Ligde mücadele eden Bandırmasspor ile oynayacak.
Kırklarelispor –
Bugsaş Spor
Geçen sezon son haftalarda iki ekipte ligde kalma mücadelesi veren takımlar arasında idi. Ligin son haftası kilit maçta iki takımda karşı karşıya geldi.
Bugsaş’ın sahasında oynanan müsabakayı Kırkalrelispor 2-0 önde kapadı. Bu sonuçla Kırklarelispor, Bugsaş Spor’un bir puan önünde iki takımda ligde kalmayı başardı. Bu sezonun açılış maçında Kırklarelispor evinde Bugsaş Spor’u konuk ediyor. Geçen sezonu bir daha yaşamak istemeyen Kırklarelispor, ilk maçında evinde galip gelmek istiyor.
Konya Anadolu
Selçukspor – Pendikspor
Geçen sezon büyük bir rekabet içinde olan iki takım bu sezon da aynı grupta mücadele edecek.
Fethiyespor –
Hacettepespor
Geçen sezon 2. Ligde son müsabakada galip gelerek ligde kalan Fethiyespor, evinde geçen senede aynı grupta mücadele ettiği Hacettepespor’u konuk ediyor.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Silivri son maçta Manisa bld.değil-ERBAA yı saf dışı bıraktı...!