25. yaşımız kutlu olsun!

Önadım gazetesinin 25. kuruluş yıldönümü, dün yazarların ve Önadım ailesinin büyük katılımıyla kutlandı.  Kırklareli’nin yerel basın hayatında 23 yılı geride bırakan Önadım, isminin taşıdığı anlam gibi her zaman en önde olmaya devam ediyor. 7 Kasım Pazartesi günü gazetemiz tesislerinde 25. yaşına basan Önadım’ı, birlikte yürüdüğü ailesi yine yalnız bırakmadı. 

Önadım tesislerinde yapılan kutlamaya, gazetenin imtiyaz sahibi Öznur Tüzün, Gazetenin kurucu ve başyazarı Nazif Karaçam, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mehmet Çiler, Kırklareli Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı Ercan Dinkler, Güncel Gazetesi sahibi Ömer Faruk Özbay ile Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Uçar, İlimiz iş adamlarından ve tecrübeli siyasetçilerinden Hikmet Yıldırım ve eşi Eser Yıldırım ile gazetemizin mevcut personeli katılım gösterdi.
“Gazeteciliği holding haline getiriyorsunuz”
Önadım’ın 25. yılına ait özel pastası alkışlar eşliğinde kesildikten sonra gazetemiz başyazarı Nazif Karaçam yaptığı kısa konuşmasında;
“Gazetecilik çok önemli bir olaydır. Gazetecinin daha iyi bir gazete çıkarabilmesi için bilgi sahibi, ilgi sahibi olması gerekir. O bakımdan Önadım adına uygun olarak gelişmekte ve ilerlemektedir. Size başarılar diliyorum. Özellikle bir hanımın gazeteciliği holdingi haline getirme gayretlerini takdirle karşılıyorum. Öznur Hanım’a ve çalışanlarına başarılar dilerim” diyerek iyi temennilerini sundu. Sözlerinin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan Önadım gazetesinin imtiyaz sahibi Öznur Tüzün ise; “Gazetede büyük emeği olan, Nazif Karaçam hocama, çok teşekkür ediyoruz. Tüm köşe yazarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizimle her adımda birlikte olan avukatımıza, genç gazetecilerimize teşekkür ediyorum. Gençlerin bundan sonra çok daha önemli, çok daha büyük sorumluluklar alacaklarına inanıyorum. Bizden kopan Kırklareli’nin genç yerel gazetecilerine de teşekkür ediyorum. Onlara da bir şeyler öğretebildiysek ne mutlu bize diyoruz. İnşallah Önadım daha nice genç gazeteciler yetiştirecek. Şu andaki gibi pekçok köşe yazarına ev sahipliği yapacaktır inşallah” dedi. Kırklareli Güncel Gazetesi sahibi Ömer Faruk Özbay gerçekleştirdiği ziyaret sırasında yaptığı açıklamada pekçok kez Öznur Tüzün ile çalışma fırsatı bulduğunu belirtti ve Önadım’ı tekrar tekrar tebrik etti. İlimizde uzun yıllardır gazetecilik yapan Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Uçar ise meslek hatıralarını anlattığı esnada, pekçok şeyi Karaçam’dan öğrendiğini belirtti ve kendisine teşekkür etti.
Altıntel’den sürpriz kutlama
Bu arada Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Pazartesi günü kutlamadan hemen sonra Önadım tesislerine gelerek sürpriz bir pasta getirdi. Pastayı Öznur Tüzün ile birlikte kesen ve bu anlamlı günü kutlayan Korkmaz’a çok teşekkür eden Tüzün, ayrıca gün içinde çiçek gönderen ve kendisini telefon ile arayarak iyi dileklerini sunan herkese teşekkürlerini iletti...

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol