"24 Haziran adaletin ve demokrasinin zaferi olacak"

CHP Kırklareli Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Vecdi Gündoğdu, 21 Haziran Perşembe günü seçim çalışmalarına Pınarhisar İlçesi ve Merkez ilçede devam etti.
Pınarhisar İlçesinde vatandaşlarla buluşan CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, "Aydınlık bir Türkiye için son 48 saatimiz, mücadelemize her zamankinden daha coşkulu ve istekli bir şekilde devam ediyoruz, artık değişim zamanı" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü.

“CHP iktidarında ücretleri, çalışanların aileleriyle birlikte insan onuruna yaraşır bir yaşam sürebilecekleri düzeye getireceğiz. Asgari ücret üzerindeki vergileri kaldıracağız. Enflasyon farkı ve refah payını hesaba katarak en düşük ücreti net 2.200 TL’ye çıkaracağız.”
CHP’li Gündoğdu, Pınarhisar’daki çalışmalarının ardından akşam geç saatlerde Merkez ilçeye giderek kahvehane ziyaretleri yaptı. Kahvehanelerde vatandaşların dertlerine ortak olup, çözüm önerilerini anlatan CHP’li Vecdi Gündoğdu, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığında CHP’nin parlamento çoğunluğunda, çalışanlar için eşit işe eşit ücret ilkesini benimseyerek, vergi adaletsizliklerini ortadan kaldıracağız ifadesinde bulundu.
Kadınlara ve gençlere artık bu ülkede daha fazla söz ve sorumluluk verileceğini, kalkınmanın ve çağdaşlaşmanın temel koşulunun kadınların ve gençlerin üretime ve yönetime katılmasıdır diyen CHP’li Gündoğdu, CHP iktidarında kadınlara ve gençlere yönelik yapılacaklarının bir bölümünü şöyle özetledi.
“Kadınların yerel yönetimlere geniş ve etkin katılımını sağlayacağız. % 33 cinsiyet kotasının belediye meclislerinde de uygulanmasını sağlayacağız. Mahalli düzeyde kadın komisyonları kuracak ve bu komisyonların belediye meclisi toplantılarına etkin katılımını sağlayacağız. Kadın dostu kent uygulamasını hayata geçireceğiz.
TBMM’de “Gençlik İhtisas Komisyonu” kuracağız. “Ulusal Gençlik Konseyi” kuracağız. Gençlik STK’lerine idari ve mali destek sağlayacak, gençlik projelerini teşvik edeceğiz.”
Vecdi Gündoğdu, tüm vatandaşların her ne olursa olsun oy kullanarak, oylarına da sandıkta sahip çıkması gerektiğini bir kez daha ifade etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol