“22 bine yakın öğrenci mezun ettim”

Anadolu Üniversitesi’nin Kırklareli İl Temsilcisi ve Büro Yöneticisi Münür Saygın 43 yıllık meslek hayatının ardından dün emekli oldu. Emekliliğyle ilgili basın mensuplarına açıklama yapan Saygın, emekliliğinin geldiği için çok mutlu olduğunu 43 yıl boyunca Türkiye’ye hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
1975 yılından bu yana meslek hayatının içinde olduğunu belirten Münür Saygın, “Ben 26 Mayıs 1953 doğumluyum bugün itibariyle 65 yaşımı doldurdum ve yaş haddinden dolayı emekli oluyorum. 1975 yılında tahsil hayatımı tamamlayıp öğretmenliğe başladım. 21 sene Kırklareli Teknik ve Endüstri Lisesi’nde öğretmenlik yaptım. Bunu 1 buçuk yıl uzun dönem yedek subaylık hizmetimde var. Sonra sınavı Kazanıp Anadolu Üniversitesi’nde öğretim görevlisi oldum. 1996 yılından bu yana Anadolu Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak ve Anadolu Üniversitesi’nin Kırklareli İl Temsilcisi olarak ve Büro Yöneticisi olarak hizmet vermekteyim. Bugün itibariyle 43 yıllık hizmet süremi doldurdum. Bundan dolayı çok mutluyum” dedi.
Herkese kendisi gibi mutlu emeklilikler dileyen Saygın; “Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Ne kadar iyiyimdir bilmiyorum ama ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım o sebeple müsterihim. Allah’tan herkese benim gibi mutlu emeklilikler diliyorum” şeklinde konuştu.
Her yıl ortalama 500 öğrenci mezun ettiğini ve 43 yıl boyunca 22 bine yakın öğrenci mezun ettiğini söyleyen Saygın; ”Bundan sonra daha çok okuyup daha çok gezmek istiyorum. Buradaki kitaplarımın hepsini bağ evime götürdüm evim almıyor. Orada bir kütüphane hazırladım inşallah orada uzun uzun okuyacağım. Öncelikle ülkemi sonra yurtdışını gezmek istiyorum. Yakınlarıma daha fazla vakit ayırmak istiyorum. Daha fazla ibadet etmek istiyorum. Boş zaman kalırsa da dinleneceğim. Benim bağ bahçem var. Orasıyla uğraşacağım. Kırklareli’ne fındıkçılığı getirmek istiyorum. Bu yıl 20 dönem ektim 40 dönem daha ekerek 60 dönüm yapmak istiyorum. Kırklareli de bir Karadeniz kenti burada az miktarda fındık ekenler var çok randıman aldıklarını söylüyorlar. Ben bu durumu genele yaymak istiyorum inşallah başarılı olurum” ifadelerini kullandı.
Münür Saygın, sonrasında iş arkadaşlarıyla vedalaştı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Hayırlısı olsun 27 Mayıs 2018 Pazar 15:32:36

    Kıymetli hocam hayırlı olsun.