21. Yılı Geride Bırakırken

ÖNADIM - Halkın sesi dün 21 yılı geride bıraktı. On dört yıldır benim kaptanlığımda karaya oturmadan bugünlere getirdik çok şükür.
Bugün artık bir medya grubunun lokomatifi ÖNADIM. Yerel basına yeni bir kimlik getirtiğinden aynı zamanda Trakyada genç gazetecilerin bir manada yetiştirilmesinde önemli bir okul kimliğinde oldu, ÖNADIM.
1992 yılında kuruluşunu yapan Erol Yabasun’a, ilk yazı işleri müdürü, halende başyazarı olarak aramızda olan Nazif Karaçam’a bu kurumu Trakya yerel basınına kazandırdıkları için teşekkürü bir borç bilirim.
Artık rüştünü ispat etmiş bir gazete olarak, bölge halkına doğru ve dürüst haberciliği ile hizmet veren ÖNADIM’ı bugünlere taşıyan tüm okurlarına, personeline, 21 yıllık yayın hayatı boyunca emeği geçen herkese, bizlerden sonra bu bayrağı taşıyacaklara da teşekkür ederim.
Tüm gücümüzle ÖNADIM Gazetesi personeli, emekçileri, olarak sıkıntı ve zorluklara rağmen kamuoyuna, dürüst ve doğru habercilik adına ÖNADIM GAZETESİ çatısı altında hizmet vermeye devam edeceğiz. Hedefimiz nice 21 yıllar...
Bu zor ve meşakatli maratonda bize destek olanlara tüm içtenliğimizle müteşekkiriz. Dileğimiz yerel basında yeni renkleri ve sesleride kamuoyu ile paylaşmak uzun yıllar her sabah gazetenizle sizleri buluşturmak.
Hoşçakalın...

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Palmiye yayınları 16 Kasım 2013 Cumartesi 18:28:56

    Palmiye yayınları olarak gazeteci yazar şair arkadaşlarımıza bir imkân sunuyoruz. Destekli yayıncılık kapsamında yazılarınızı kitaba dönüştürebiliriz. Siz yazın biz basalım yayınlayalım. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için lütfen iletişime geçiniz. İletişim bilgilerimiz: bilgi@palmiyeyayinlari.com https://www.facebook.com/palmiyeyayinlari Tel: 0555 2915061-0539 3602045