20’de 20 dakika başladı

Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve Eşi İlknur Bilgin himayelerinde “Kırklareli Kitap Okuyor” projesi dün akşam başladı. Saat 20.00’da 20 dakikalığına gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğinde Vali Bilgin eşi ve çocukları ile birlikte etkinliği başlatırken etkinlik Kırklarelilerce de karşılıksız bırakılmadı.

Kırklareli 21 Ocak 2020 Pazartesi günü yeni bir etkinlik ile tanıştı. Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve eşi İlknur Bilgin’in himayelerinde başlatılan proje ile kitap okumak bir alışkanlık haline getirilecek. Kırklareli genelinde kitap okuma alışkanlığını kazandırmak ve kalıcı hale getirmek, bilgi birikimini oluşturmak, kendini ifade etme becerileri kazandırmak, ilin eğitim ve kültür seviyesini artırmak amacıyla başlatılan projenin açılışını Vali Konağından Vali Bilgin, eşi İlknur Bilgin ve çocukları Uğur Kaan ve Nehir ile başlattı. 20 dakika gerçekleştirilen etkinlik kısa sürede yanıt buldu.
Farklı noktalarda kitap okuyanlarda sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımları ile kampanyaya katıldıklarını gösterdi.
Proje ile Sosyal medya hesaplarından #2020de20de20dk,#Kırklareliokuyor hashtagleri ve @valikirklareli etiketiyle her akşam paylaşım yapan vatandaşlar arasından en çok beğeni alan okuyucularödüllendirilecek.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol