20 köye su tankerleri

2019 yılı İl Özel İdaresi Yatırım Programı dahilinde alımı yapılan 4 ton kapasiteli 20 adet Yangın Söndürme Su Tankeri,düzenlenen törenle Lüleburgaz’a 20 köye teslim edildi. Törene Kırklareli Valisi Osman Bilgin ile AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’da katıldı.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 21 Ekim 2019 Pazartesi günü Lüleburgaz DSİ bahçesinde düzenlenen törenle Lüleburgaz’a bağlı 20 köye dağıtımı yapılan Yangın Söndürme Su Tankerleri Teslim Törenine katıldı.
Vali Osman Bilgin teslim töreninde yaptığı konuşmada; 2019 yapım programına alınan Yangın Söndürme Tankerlerinin öncelikle Lüleburgaz bağlı 20 köye teslim edildiğini, 2020 yılında da tüm ilçe köylere temininin sağlanacağını, ayrıca köylerde çöp toplama işleri içinde araç temini yapılacağının müjdesini vererek, sağlıktan eğitime İlimizin öncelikli yatırımlarında Milletvekili Minsolmaz ve tüm kurumlarla ve çalışanları ile ahenk içinde çalışıldığını,temini sağlanıp 20 köye teslim edilen Yangın Söndürme Su Tankerlerinin herhangi bir yangın gibi olumsuz olayda değil de sulama gibi amaçla kullanılmasını temenni etti. Bilgin, su tankerlerinin olumsuz bir durumda da acil olarak müdahalede bulunulabileceğini belirtti.
Gerçekleşen törende, 2019 yılı İl Özel İdaresi Yatırım Programı dahilinde alımı yapılan 4 ton kapasiteli 20 adet Yangın Söndürme Su Tankeri, Lüleburgaz’a bağlı Celaliye, Hamitabat, Sakızköy, Düğüncübaşı, Turgutbey, Çitlikköy, Tatarköy, Eskitaşlı, Emirali, Karaağaç, Ayvalı, Alacaoğlu, Ovacık, Sarıcaali, Karamusul, Ceylanköy, Kayabeyli, Akçaköy, Oklalı ve Davutoğlu köy Muhtarlıklarına teslim edildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol