“2023 seçimleri için yeni yol haritası şekillendiriliyor”

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler AK Parti Genel
Merkezi Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen Kızılcahamam kampına katılım sağladı. AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve yardımcıları ile il koordinatörlerinin katılımıyla üç gün sürecek olan kampta 2023 seçimleri için yeni yol haritası şekillendirilecek. İl Başkanı Alper Çiler’de yaptığı açıklamada, “2023 hedeflerimiz doğrultusunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Covid-19 nedeniyle geçen yıl yapılamayan AK Parti İl Başkanları Çalışma Kampı Kızılcahamam’da gerçekleştiriliyor. AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler’de AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve yardımcıları ile il koordinatörlerinin katılımıyla üç gün sürecek olan kampa katılım sağladı. Kampta 2023 seçimleri için yeni yol haritası şekillendirilecek, oluşturulacak rapor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak. Başkan Çiler yaptığı açıklamada, “2023 hedeflerimiz doğrultusunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi 2023 hedeflerimiz için kapı kapı dolaşarak gönülleri almamız tek tek vatandaşlarımızla buluşmamız gerekiyor. Bizler il teşkilatı olarak çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Her zaman halkımızı bizim üstümüzde gördük. Halkın gücü üstünde bir güç tanımadık. İnşallah 2023 hem ilimiz hem de ülkemiz için hayırlara vesile olur diyorum. Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. “ ifadelerine yer verdi.
AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, yardımcıları, il koordinatörleri ve 81 İl Başkanlarının katıldığı kamp bugün sona erecek. (S.Ünver A26)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. köprüaltılılar değil 24 Haziran 2021 Perşembe 12:07:01

    Plato: "Ya hükümdarlar filozof olmalı ya da filozoflar hükümdar."