2022 yılı Küpeleme Protokolü imzalandı

Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci 21 Nisan Perşembe Günü İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy ile bir araya geldi.
Birliğin 2010 yılından bu yana 12 yıldır kesintisiz ve başarılı bir şekilde yürüttüğü Kırklareli Merkez İlçe, Lüleburgaz, Babaeski, Kofçaz, Vize, Pınarhisar ve Pehlivanköy İlçelerindeki işletmelerde doğan (0-180 gün aralığındaki) soykütüğü ve ön soykütüğüne kayıtlı buzağıların küpelenmesi, kayıt altına alınması ve takip işlemlerinin Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından yapılabilmesi için Kırklareli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci ve İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy 2022 yılı Küpeleme Protokolünü imzaladılar.
“Yetiştiricilerimize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz”
Başkan Ali Dermenci, “12 yıldan bu yana düzenli ve sistematik çalışmalarla gerek kayıt gerekse de uygulama alanında üyelerimize ve yetiştiricilerimize en iyi hizmeti vermek için çalıştık. Üyelerimize verdiğimiz kaliteli hizmetler sayesinde Bakanlığın vermiş olduğu desteklerden en iyi şekilde yararlanmaları sağlandı. Tarım İl Müdürlüğümüz ile birlikte yaptığımız, başarılı küpeleme faaliyetleri ile üyelerimize verdiğimiz düzenli tohumlama hizmeti ve Buzağı kayıtları sayesinde, İlimiz en çok soykütüğü farkı desteği alan il olarak, Türkiye’ de 1. Sırada yer almaktadır. Bizler bir çatı altında, birlik ve beraberlik içerisinde tüm yetiştiricilerimize yardımcı olamaya ve en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi. (E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol