2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı Yapıldı

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı için hazırlık ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) değerlendirme toplantısı Kırklareli Valisi Birol Ekici Başkanlığında yapıldı. İl geneli tüm lise müdürleri ile Kırklareli Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Ekici, eğitimcilerden beklentisinin büyük olduğunu ifade ederek bu noktada her zaman çalışmaya hazırı olduğunu söyledi. 
İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan’da bir pandemi süreci yaşayan çocukların başarıya ulaşabilmesi için daha etkin ve verimli bir çalışma dönemi içerisinde olacaklarını, akademik başarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da çocukların iyi bir eğitimden geçirileceğini ifade etti.

Kırklareli Valisi Birol Ekici ve İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve il geneli tüm lise müdürleri ile Kırklareli Halk Eğitim Merkezi'nde buluştu.
Toplantıda ilimiz genelinde 18 ve 19 Haziran 2022 tarihlerinde 3 farklı oturumda yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) genel istatistikleri, Kırklareli İl Milli Eğitim Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sunuldu.
Sunumun ardından Vali Birol Ekici; "Ülkemiz çocukları sizlere emanet, benimde sizlerden beklentim büyük. 7/24 olmak üzere sizlerle her zaman çalışmaya hazırım. Gelecek için, çocuklarımız için ne yapmalıyız?" diyerek, sözü okul müdürlerine verdi.
Görüş ve önerileri dinleyen Vali Ekici, aralıklı olarak ta okul müdürlerine başarıların arttırılması adına sundukları önerilerle ilgili sorular yöneltti ve notlarını aldı. "Katılım sağlayan tüm eğitimcilere ve bunun nezdinde tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim" dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan da yaptığı konuşmada; "Pandemi dönemi sürecinin etkilerinin yansıması olan öğrencilerimiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının sonunda sınava girecekler. Yapacağımız çalışmalar eskiye nazaran daha yoğun ve başarıyı yakalama yönünde etkin olması gerekmektedir. Tabi ki çocuklarımızı sadece akademik başarı konusunda değil, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da yetiştirmemiz gerekiyor. Bu anlamda tüm eğitimci arkadaşlarımız ile çalışmalarımızı yapacağız" dedi. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol