2016 yılı olmadı 2017 olacak mı?

2016 yılının özellikle Mayıs ayından itibaren her ay "Açılıyor, açılacak" ifadelerinin sarf edildiği fakat bir türlü hizmete açılamayan Kırklareli'nin yeni Devlet Hastanesi'nin kesin olarak ne zaman açılacağı, halkın merak konusu oldu
Açılış tarihi, bünyesindeki eksiklerin giderilmesi amacıyla sürekli ertelenen Kırklareli'nin yeni Devlet Hastanesi için sessiz bekleyiş sürüyor. "2016 yılı Mayıs sonu, Haziran başı" olarak verilen açılış tarihinin son olarak Ağustos ayına ertelendiği duyumunu almıştık. Ancak Ağustos ayını çoktan geride bırakmamıza rağmen, halen bir gelişme yok.

Mevcut hastanenin fiziki koşullarının her geçen gün daha da kötüye gittiği şu günlerde "Kırklareli ne zaman yeni hastaneye kavuşacak?" sorusu vatandaşın en çok sorduğu sorular arasında yer alıyor…
Son olarak geçtiğimiz Mart ayında içerisinde siz değerli okuyucularımız için görüntülediğimiz yeni hastanemizin açılış tarihi de o dönemde "Mayıs sonu, Haziran başı" olarak dillendiriliyordu. Fakat 2017 yılına ulaşmamıza rağmen hastane sessizliğini koruyor. Edindiğimiz bilgilere göre Kırklareli'nin yeni Devlet Hastanesinin hizmete açılış tarihi şu anda belirsizliğini koruyor.
Kırklarelililer yaptıkları yorumlarda mevcut hastanenin fiziki koşullar açısında artık bitme noktasına geldiğini belirtiyorlar. Bu anlamda acilen yeni hastanenin açılması gerektiğini söyleyen vatandaşlar; "Mevut hastanemiz çok kötü durumda.
Yeni hastaneye geçeceğimiz için buradaki eksikler zaten tamamlanmıyor. Vatandaşlar olarak özellikle acil servis hizmetinden hiç memnun değiliz. Yeni hastanemizde hizmetin daha da iyi olacağını umuyoruz" dediler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol