1. Amatör’de 2. hafta maçları nefes kesti

Kırklareli’de özlemle takip edilen bir diğer önemli liglerden biri olan 1. Amatör Ligi’nde 2. hafta maçları nefes kesti. Birbirinden önemli dakikalar yaşanan 1. Amatör Ligi A ve B Grupları müsabakaları dört gözle bekleyen taraftarlar takımını yalnız bırakmadı.

Son günlerde başlaması dört gözle beklenilen liglerden birisi de 1. Amatör Ligi diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta start alan ligde A ve B Grubunda önemli maçlar geride kaldı. 2. hafta mücadelelerinde oldukça keyif alan taraftarlar Geçen haftaya başlayan maçları yakından takip ettik. 7 den 70’e tüm ailecek maça katılım gösterdik. Buna değdi mi? Diyeceksiniz. Evet değdi. Yani izlediğimiz maçlarda heyecanı yaşadık. Takımların galip gelmek için ortaya koyduğu performans ve fair play çerçevesi içinde oynanan maçlar büyük ilgi odağı oluyor. Bizlerde böylesi maçları yakından görmek için her hafta sonu tribündeki yerimizi alıyoruz. Bu hafta da aynı şekilde oynanan maçları yerinden izlemek için tribünde olacağız” dediler.
1. Amatör A Grubu
Lüleburgaz Kentspor – Celaliyespor
Lider Kentspor evinde hemen arkasında aynı puanda olan Celaliyespor’la bir araya geliyor. Lige iyi bir başlangıç yapan iki takım, bu hafta tüm kozlarını ortaya koydu. Fakat gülen taraf 3-2 skor ile Lüleburgaz Kentspor oldu.
Vizespor – Sergenspor
Geçen sezon Süper Amatör Ligi’nden çekilen Vizespor, bu sezon 1. Amatör’de sezona iyi bir başlangıç yaptı. Bu hafta Vizespor evinde Sergenspor’u konuk etti. Oldukça iyi bir performans gösteren Vizespor evinde Sergenspor’u 8-0 mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırmayı başardı.
Alpullu Gençlikspor – Sarıcaalispor
Oldukça iyi bir başlangıç yapamayan Alpullu Gençlikspor bu hafta evinde Sarıcaalispor konuk etti. İyi bir performans göstermesine rağmen Alpullu Gençlikspor 1-0 Sarıcaalispor’a mağlup oldu.
Çiflikköyspor – İnecespor
Geçen hafta BAY geçen İnecespor, bu hafta ilk kez sezonun ilk maçında Çiflikköyspor’a konuk oldu. Son derece derbi maçını anımsatan mücadelenin sonucundan İnecespor Çiflikköyspor’u 2-1 mağlup ederek sezonun ilk mücadelesine iyi bir başlangıç yaptı.
1. Amatör B grubu
Karamusul Ergenespor – Lüleburgaz Trakya Fenerspor
Karamusul Ergenespor bu hafta evinde Lüleburgaz Trakya Fenerspor’ u konuk etti.
Haftanın önemli maçlarından biri olan müsabakada iki takımda galibiyet serisini devam ettirme peşinde sahada tüm marifetlerini gösterdi. Fakat sahada 2-2’lik skor ile kazanan dostluk oldu.
Üsküpspor – Eriklerspor
Eriklerspor bu hafta Üsküpspor’a konuk oldu. Eriklerspor bütün hünerlerini sahada göstermesine rağmen Üsküpspor evinde Eriklerspor’u 2-1 mağlup ederek bu sezonki il puanını hanesine yazdırdı.
Hamitabatspor – Çakıllı Gençlerbirliği
,Merak konusu olan Hamitabatspor, Çakıllı Gençlerbirliği mücadelesinde her iki takımında kıyasıya mücadele sonucundan 1-1’lik skor hanelerine 1’er puan yazdırdılar.
Emirspor – Lüleburgaz Özerspor
Emirspor bu hafta Lüleburgaz Özerspor’u konuk etti. İddialı olan Lüleburgaz Özerspor konuk olduğu Emirspor’a 5-1 mağlup olarak evine döndü.
Karaağaçspor – Kırklareli Sanayispor
Geçen hafta 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup olan Sanayispor, kötü gidişatını son buldurmak için elinden gelenin en iyisini yapmasına rağmen konuk olduğu Karaağaçspor’a 1-0 mağlup oldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol