1. Amatör 8. hafta mücadeleleri nefes kesti

Sizler için her hafta mercek alına aldığımız 1. Amatör A ve B grubu mücadelelerinde 8. hafta nefes kesen müsabakalar ile geride kaldı. Takımının her zaman yanından olan futbol severler 7. hafta mücadelelerinde keyif aldığını belirtti. Futbol severler 7. hafta mücadelelerinde oldukça keyif alan taraftarlar 7 den 70’e tüm ailecek maça katılım gösterdik. Buna değdi mi? Diyeceksiniz. Evet değdi. Yani izlediğimiz maçlarda heyecanı yaşadık. Takımların galip gelmek için ortaya koyduğu performans ve fair play çerçevesi içinde oynanan maçlar büyük ilgi odağı oluyor. Bizlerde böylesi maçları yakından görmek için her hafta sonu tribündeki yerimizi alıyoruz. Bu hafta da aynı şekilde oynanan maçları yerinden izlemek için tribünde olacağız” dediler.
1. Amatör A Grubu
Sergenspor 5 – 3 Çiftlikköyspor
Segenspor bu hafta Çiftlikköyspor’u konuk etti. Son derece çekişmeli giden mücadelenin kazananı 5-3’lik skor ile Sergenspor oldu.
Vizespor 2 – 2 Kentspor
Vizespor bu hafta evinde Kentspor’u konuk etti. Son derece büyük çekişmenin ön planda olduğu mücadelede kazana çıkmadı.
Nadırlı Gençlikspor
3 – 1 Alpullu
Gençlikspor
Nadırlı Gençlikspor bu hafta evinde Alpullu Gençlikspor’u konuk etti. Her iki takımından elinden gelenin fazlasını yaptığı mücadelede futbolseverler son derece derbi mücadelesi izlediğini belirtti. Futbol severler “Bu hafta ki Nadırlı Gençlikspor Alpullu Gençlikspor mücadelesinde son derce keyif aldık. Fakat İ Nadırlı Gençlikspor’umuz bu hafta elinden gelenin fazlasının da fazlasını yaparak 3-1’lik skor ile galip geldik” dediler.
Celaliyespor 2 – 3 İnecespor
İnecespor bu hafta evinde Celaliyespor’a konuk oldu. Son derece hızlı geçen müsabakanın sonunda İnecespor 3 puan ile evine döndü.
1. Amatör B Gurubu
Karamusul Ergenespor 3 – 1 Üsküpspor
Geçtiğimiz günlerde Karamusul Ergenespor Üsküpspor’u konuk etti. Her iki takım açısından son derece öneli olan mücadelede Üsküpspor 3-1’lik skor ile 3 puanı hanesine yazdıramadı.
Özerspor 5 – 3 Karaağaçspor
Özerspor bu hafta evinde Karaağaçspor’u konuk etti. Bol gollü geçen karşılaşmanın 5-3’lük skor ile Özerspor hanesine 3 puanı yazdırdı.
Kırklareli Sanayispor 2 – 3 Emirspor
3 puanlı haftaların ardından Kırklareli Sanayispor bu hafta Emirspor’u konuk ederek 3-2’lik mağlubiyet ile Kırklareli Sanayispor hanesine puan yazdıramadan evine döndü.
1. Amatör A Grubu
Sergenspor 5 –
3 Çiftlikköyspor
Vizespor 2 – 2 Kentspor
Nadırlı Gençlikspor 3 – 1 Alpullu Gençlikspor
Celaliyespor 2 – 3 İnecespor
1. Amatör B Gurubu
Karamusul Ergenespor 3 – 1 Üsküpspor
Özerspor 5 – 3 Karaağaçspor
Kırklareli Sanayispor 2 – 3 Emirspor

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol