1. Amatör 7. hafta mücadeleleri nefes kesti

Kırklareli’nin özlem ile takip ettiği 1. Amatör A ve B grupları 7. hafta mücadeleleri, birbirinden önemli müsabakalara ev sahipliği yaptı.

Sizler için her hafta mercek alına aldığımız 1. Amatör A ve B grubu mücadelelerinde 5. hafta nefes kesen müsabakalar ile geride kaldı. Takımının her zaman yanından olan futbol severler 5. hafta mücadelelerinde keyif aldığını belirtti. Futbol severler 5. hafta mücadelelerinde oldukça keyif alan taraftarlar 7 den 70’e tüm ailecek maça katılım gösterdik. Buna değdi mi? Diyeceksiniz. Evet değdi. Yani izlediğimiz maçlarda heyecanı yaşadık. Takımların galip gelmek için ortaya koyduğu performans ve fair play çerçevesi içinde oynanan maçlar büyük ilgi odağı oluyor. Bizlerde böylesi maçları yakından görmek için her hafta sonu tribündeki yerimizi alıyoruz. Bu hafta da aynı şekilde oynanan maçları yerinden izlemek için tribünde olacağız” dediler.
1. Amatör A Grubu
Sarıcaalispor 2 – 3 Celaliyespor
Celaliyespor bu hafta Sarıcaalispor’a konuk oldu. Son derece çekişmeli giden mücadelenin kazananı Celaliyespor oldu.
Alpullu Gençlikspor 0 – 10
Vizespor
Alpullu Gençlikspor bu hafta evinde Vizespor’u konuk etti. Alpullu Genlikspor için son derece ölüm kalım mücadelesinde Vizespor 10-0 galibiyet ile evine 3 puan ile dönüyor.
İnecespor 2 – 1 Sergen Spor
İnecespor bu hafta evinde Sergen Spor’u konuk etti. Her iki takımından elinden gelenin fazlasını yaptığı mücadelede futbolseverler son derece derbi mücadelesi izlediğini belirtti. Futbol severler “Bu hafta ki İnecespor Sergen Spor mücadelesinde son derce keyif aldık. Fakat İnecespor’umuz bu hafta elinden gelenin fazlasının da fazlasını yaparak 2-1’lik skor ile galip geldik” dediler.
Çiftlikköyspor 1 – 3 Nadırlı
Gençlikspor
Çiftlikköyspor bu hafta evinde Nadırlı Gençlikspor’u konuk etti. Son derece hızlı geçen müsabakanın sonunda Nadırlı Gençlikspor 3 puan ile evine döndü.
1. Amatör B Gurubu
Karaağaçspor 3 – 4 Üsküpspor
Geçtiğimiz günlerde Karaağaçspor Üsküpspor’u konuk etti. Her iki takım açısından son derece öneli olan mücadelede konuk takım 4-3’lik skor ile Üsküpspor 3 puanı hanesine yazdırıyor.
Özerspor 3 – 3 Eriklerspor
Özerspor bu hafta evinde Eriklerspor’u konuk etti. Bol gollü geçen karşılaşmanın 3-3’lük skor ile dostluk oldu.
Hamitabatspor 3 – 3 Kırklareli Sanayispor
3 puanlı haftaların ardından Kırklareli Sanayispor bu hafta Hamitabatspor’a konuk olarak 1puanı kabul etti. Derbi mücadelesi gibi gerçeklen müsabakanın galibi çıkmadı.
Emirspor 0 – 0 Karamusul
Ergenespor
Emirspor bu hafta evinde Karamusul Ergenespor’u konuk etti. Öyle ki derbi mücadelesi gibi oynan mücadelenin kazananı dostluk oldu.
Çakılı Gençlerbirliğispor 2 – 2 Trakya Fenerspor
3 puanlı haftaların ardından Trakya Fenerspor bu hafta Çakılı Gençlerbirliğispor’a konuk olarak 1puanı kabul etti. Derbi mücadelesi gibi gerçeklen müsabakanın galibi çıkmadı.
Sarıcaalispor 2 – 3 Celaliyespor
Alpullu Gençlikspor 0 – 10 Vizespor
İnecespor 2 – 1 Sergen Spor
Çiftlikköyspor 1 – 3 Nadırlı Gençlikspor
Karaağaçspor 3 – 4 Üsküpspor
Özerspor 3 – 3 Eriklerspor
Hamitabatspor 3 – 3 Kırklareli Sanayispor
Emirspor 0 – 0 Karamusul Ergenespor
Çakılı Gençlerbirliğispor 2 – 2 Trakya Fenerspor

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol