'1 Kulaç, 1 Hayat' projesinin kapanışı yapıldı

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülüp, İl Özel idaresi tarafından finanse edilen “Bir Kulaç Bir Hayat Projesi” kapanış programı 25 Mayıs 2018 Cuma günü yapıldı.

25 Mayıs Cuma günü saat 14.30’da Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığıyla yürütülen '1 Kulaç, 1 Hayat' projesinin kapanış programı gerçekleşti. 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nda 10 İlkokul’da Yüzme, 2 İlkokul’da, Voleybol, 2 İlkokul’da Basketbol, 3 İlkokulda Taekwando, 2 İlkokul’da Futbol ve Judo Eğitimleri verildi. Gerçekleşen proje kapanış etkinliğine Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım ve Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde görevli Şube Müdürleri katılım gösterdi. AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, emeği geçen herkese teşekkür etti. Minsolmaz; “Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığında gerçekleşen projenin kapanışını gerçekleştireceğiz. Projenin hayata geçirilmesine katkı veren herkesi tebrik ediyorum. Öğrencilerin yüzmeyi öğrendiklerini, bu sporu sevdiklerini yüzlerinden anlayabiliyoruz. Çocuklarımızın yüzlerinde bu mutluluğu sağlayan herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
“Projeyi hayata geçiren Müdürlerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum”
Kırklareli Valisi Osman Bilgin, projede emeği geçen herkese tebrik ettiğini dile getirerek ; “Projeyi hayata geçiren Müdürlerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.
İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz çocuklarımızı yüzme konusunda destekliyor. Bu konuyu fazlasıyla önemsiyoruz. Kırklareli’ne böyle güzel bir tesis kazandırılmış, bu tesisin yapımında ve kullandırılmasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde ifade etti.
“Amaçlarımızı gerçekleştirdik”
Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Hacı Bekir Bardak '1 Kulaç, 1 Hayat' projesinde amaçlarına ulaştıklarını söyledi. Bardak konuşmasının devamında “550’yi aşkın öğrencimiz projeye katılım sağladı. Birçok spor dalında öğrencilerimizin yanında olduk.
Gerek okullarda gerekse Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde antrenörlerimiz
öğrencilerimiz ile yakından ilgilenip, sporu sevmelerini amaçladı.
Arkadaşlarımız ile birlikte projeyi başarı ile sonlandırdık. İnşallah seneye yeniden başlayacağız.
Amacımız, Kırklareli’nde yüzme bilmeyen çocuğumuzun kalmaması” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çekilerek proje kapanışı gerçekleşti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol