“184 Milyon TL’lik yatırım Kırklareli Organize Sanayi Bölgemize geliyor”

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleşen yatırımlar ve gelişmeler hakkında bilgi almak üzere Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'ne ziyaret etti. Minsolmaz, OSB Müdürü Sebahattin Dönmez ile değerlendirmelerde bulunarak konuya ilişikin şunları kaydetti: “Üretimde olan 32 tesisimizin yanı sıra, 642.000m2'si 2020 yılında, 164.000m2'si 2021 yılında olmak üzere; gerçekleşen toplam 806.000m2 yatırım alanı tahsisi ile OSB'mizdeki mevcut 3.500 kişilik istihdamın yeni yatırımlarla, 3 yıl içerisinde 2 katına çıkmasını planlıyoruz.

Hayırlısıyla 184 Milyon TL’lik yatırım Kırklareli Organize Sanayi Bölgemize geliyor!
KSM İplik, Sencer Metal Alüminyum ve Özilhanlar Tekstil firmalarının ilimizde yatırım kararı almaları, üretim be istihdamın artması için büyük önem arzediyor.
Kırklareli'mizin ekonomisine büyük ölçüde etki edecek ve kalkınmasına yardımcı olacak işletmelerimiz şimdiden hayırlı olsun!
Ayrıca OSB’mizin genişleme çalışmalarını da başlattık. Kırklareli OSB; ilave alanıyla birlikte ilimizdeki sanayi katma değerini ve istihdamını üst seviyelere taşıyacaktır.
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kırklareli Valimiz Sn Osman Bilgin başta olmak üzere, yönetim kuruluna ve iktidarımız döneminde hız kazanan yatırımlarda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Ülkemize, milletimize ve ilimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.
(G. Gökçen)




Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol