15 yaşındayız

2004 yılında Öznur Tüzün tarafından kurularak yayın hayatına başlayan Kırklar Haber Gazetesi, kuruluşunun 15’ncı yılını dün Önadım Medya Grubu tesislerinde kutladı. Şehir dışında olan Öznur Tüzün kutlamalara katılmasa da kutlama öncesi hazırlıklara yardım etti. 

2004 yılından bu yana Kırklareli’nde yayın hayatına devam eden “Kırklar Haber” Gazetesi, kuruluşunun 15'inci yılını kutladı. Yaş günü pastasını Kırklar Haber Yazı İşleri Müdürü Murat Taner ile gazetemizin İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün’ün kardeşi Demet Tüzün birlikte kesti. Yazı İşleri Müdürü Murat Taner, doğum gününde nice 15 yaşlara temennisinde bulunuldu. 

Kentin nabzını 21 Ocak 2004 tarihinden beri tutmaya devam eden Gazetemiz Kırklar Haber, kuruluşunun 15’nci yıl dönümünü kutladı. Önadım Medya Grubu binasında gerçekleşen kutlamada Yazı İşleri Müdürü Murat Taner, nice 15 yaşlara temennisinde bulunuldu.
“Kırklar Haber'in kurulması ile gücümüz çoğalmış, önümüz daha da
açılmıştır”
Doğum günü kutlamasında konuşan Kırklar Haber Yazı İşleri Müdürü Murat Taner, “Bugün Medya Grubumuzun İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün öncülüğünde 2004 yılında yayın hayatına başlayan Kırklar Haber gazetemizin 15’inci yaş gününü kutluyoruz. 2010 yılından bu yana benim yönetimim ile devam eden gazetemiz ile Kırklareli’nde ve Trakya’da öncü medya kuruluşu olmanın gereklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Medya kuruluşumuzun ikinci gazetesi olarak Kırklar Haber'in kurulması ile gücümüz çoğalmış, önümüz daha da açılmıştır” dedi.
“Önceliğimiz her zaman
halkımız oldu”
Habercilikte daima halkın sesi olmanın önemine göre hareket ettiklerini belirten Taner, “Daima Trakya’nın bir numaralı medya grubu olmanın ağırlığını taşıyarak, her yeni sayımızda bir önceki gün yaptıklarımızın üstüne çıkmayı hedefliyoruz. Bünyemizdeki hem alaylı hem de okullu personelimiz ile yayınlarımız Trakya'yı basın projeksiyonu olarak himaye edecek enerjiye ulaştı. Önceliğimiz her zaman halkımız, esnafımız, üreticimiz çiftçimiz oldu.
Bu düşünceler Kırklar Haberin yeni yaşını kutluyorum, daha nice 15 yıllara” diyerek sözlerini sonlandırdı. Kutlama töreninde konuşan gazetemizin İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün’ün kardeşi Demet Tüzün, daha nice yıllara ve güzel haberlerle dolu bir kariyer dileğinde bulundu. Konuşmaların sonrasında gazetemizin İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün’ün kardeşi Demet Tüzün ve Kırklar Haber Yazı İşleri Müdürü Murat Taner doğum günü pastasını kestiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol