“15 Temmuz zaferle sonuçlandığı gibi 16 Nisan da aynı zaferle sonuçlanacak”

Başbakanlık Başdanışmanı ve Cihannüma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Şen “Yeni Türkiye Yolunda Cumhurbaşkanlığı Sistemi” adı altında verdiği konferans kapsamında dün ilimizdeydi. İlk olarak AK Parti İl Başkanlığını, daha sonra şehidimiz Göktan Özüpek’in ailesini ziyaret eden Şen ve beraberindeki heyet Danışma Kurul üyeleri ile Kırklareli Ticaret Borsası Başkanlığında da bir araya geldi. AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, AK Parti İl Başkanı Alper Çiler ve derneğin İl Temsilcisi Hikmet Yıldırım’ın da katıldığı toplantıda derneğin çalışmaları değerlendirildi…

Başbakanlık Başdanışmanı ve Cihannüma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Şen dün ilimizdeydi. “Yeni Türkiye Yolunda Cumhurbaşkanlığı Sistemi” adı altında verdiği konferans kapsamında Kırklareli’ne gelen Şen’i, ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı binasında AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, Cihannüma İl Temsilcisi Hikmet Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz, Kadın Kolları Başkanı Hazel Yolgiden, Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya ve çok sayıda partili ağırladı.
Saat 17.00’de gerçekleşen buluşmada ilk olarak Alper Çiler kısa bir açılış konuşması yaptı. Çiler; “Cihannüma Genel Başkanımız ve Başbakanımızın Danışmanı Mustafa Şen, ilk olarak teşkilatımızı ziyaret ettiler. Ben kendilerine hoş geldin diyorum. Kırklareli’nde ki yeni Cihannüma Başkanımıza da hayırlısı olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.
Ardından AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz söz aldı. Minsolmaz;
“Hem görevine yeni başlayan Hikmet Yıldırım kardeşimizin, Cihannüma’nın yapacağı programa ilişkin bizlere yaptığı davete hem icabet etmek, hem de Sayın Genel Başkanımızı karşılamak ve teşkilat mensuplarımızla bir araya gelmek için Kırklareli’ndeyiz. Güzel de bir sürpriz oldu. Cihannüma çatısı altında bugün önemli paylaşımlar olacak. Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor, dolayısı ile ben kendilerine şahsım adına hoş geldiniz diyorum. Anlamlı ve gerçekten çok faydalı bir faaliyetin içerisindeler. Bu bölgeye böylesi önemli bir dönemde gelmeleri, bizim için çok anlamlı oldu” dedi.
Yapılan toplantıda son olarak Mustafa Şen Başbakanlık Başdanışmanı ve Cihannüma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Şen bir konuşma yaptı. Şen konuşmasında şunları kaydetti;
“Bugün burada sizlerle olmaktan mutlu olduğumu belirtmek isterim. Cihannüma’nın sizden bir ayrı tarafı yok. İnşallah bu süreçte Cihannüma üzerine düşen görevi hakkı ile yerine getirecektir. Yaptığımız toplantılarda verdiğimiz talimat bellidir. Durum memleket meselesi olunca herkes Türk silahsız kuvvetlerinin bir neferidir. Türk silahsız kuvvetleri siz oluyorsunuz. Arkadaşlara söylediğim tek bir şey var. O da; bir tek fire olmayacak. Cihannüma bu yolda, bu referandum sürecinde ki en sağlam kale olacak. Bu bir Cihannüma duruşudur. İnşallah bütün üyelerimiz sandığa gidecek, gitmeyen olmayacak. Giden de geçerli oy kullanacak. 15 Temmuz gecesi meselelere böyle baktığımız için daha Cumhurbaşkanımız demeden, Başbakanımızdan bir haber gelmeden Cihannüma meydanlarda idi. Cihannüma meydana çıkanların bir derneğidir. Vatan savunması söz konusu olduğunda, birisinin kimse yok mu demesine gerek yok ‘O sensin’ niye birisini bekleyesin. 15 Temmuz bize çok öğretici oldu. Bu vesile ile bu dertlerimizi paylaşmak üzere buradayız. Bu 16 Nisan tarihinin, 15 Temmuz tarihinden hiçbir farkı yoktur. Bunu böyle bilmek lazım. Onun için şehir şehir geziyoruz. İnsanlarla buluşuyoruz, bu derdimizi paylaşmaya çalışıyoruz. Devam etmekte olan 1. Dünya Savaşıdır aslında. Biz 1. Dünya Savaşını bitirmeye çalışıyoruz. 15 Temmuz onun bir cephesi idi. Ama inşallah 15 Temmuz zaferle sonuçlandığı gibi yine bu referandum süreci de 16 Nisanda aynı şekilde zaferle sonuçlanacak. 1. Dünya Savaşını bitirme yolunda bir cephe daha kazanmış olacağız.”
Yapılan bu konuşmaların ardından Şen ve beraberindeki heyet şehidimiz Göktan Özüpek’in ailesini ziyaret etti ve tekrar başsağlığı dileklerini sunuldu. Ardından Saat 18.00’de gerçekleştirilen Kırklareli Ticaret Borsası’nda düzenlenen Cihannüma Derneği’nin İl Danışma Kurul toplantısına geçildi. Toplantıya; Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, İl Başkanı Alper Çiler, Cihannüma İl Temsilcisi Hikmet Yıldırım, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, SGK İl Müdürü Tahsin Halcı, İŞKUR İl Müdürü Hasan Aksoy, kurum müdürleri, STK temsilcileri, kurul üyeleri ve davetliler iştirak ettiler.
Basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından Başbakanlık Başdanışmanı ve Cihannüma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Şen “Yeni Türkiye Yolunda Cumhurbaşkanlığı Sistemi” isimli konferensı geniş katılımla saat 20.00’de gerçekleştirildi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Kırklareli'nde evet oranı % 30'u geçmez. nafile çabalamasınlar.

  2. kırklareli halkına; kusura bakmayın ama üzülerek bakıyorum. övündükleri şeyler: ne kadar çok içki içtikleri kadınlarının gece vakti sokaklarda gezebiliyor olması ve ideolojik olarak ne denli yobaz olduklarından öteye geçemiyor. ha bir de peynir! ama o da bu işten anlayan biri olarak söylüyorum doymak bilmeyen birilerinin sırf bitmek bilmeyen ticari kaygıları sebebiyle hem etik hem nitelik olarak bana kalırsa: bitik! konumuza gelecek olursak bu kadar güzel bir şehir bu kadar pozitif -müspet- mizaçlı sempatik insanlar mesele siyasete gelince muhabbet kuşu misali bir feveran koparıyor ama... ama... ama hiçbir şey anlatamıyorlar! anlatmak istediğim bu ideolojik yobazlık kırklareli halkına her geçen gün daha pahalıya patlıyor. bu güzel şehirde neden dillere destan bir kütüphane neden bu denli stratejik bir geçiş bölgesi ve kadim yerleşim yerinde akın akın ziyaret edilen bir müze neden ferdi ve içtimai entelektüel faaliyetler ve sair yok??? şehrin ortasında koca bir sanayi sitesinden istasyonun en güzel yerindeki askeriyeden çarpık kentleşmeden saksı gibi binalardan rezil yollardan estetikten ve incelikten fevkalade yoksun plastik sanatların fikri buudunu mezarında ters döndüren garabetlerden boş insan silosu kumarhane ve kahvelerden şehirdeki tüm bürokrasi ağının "kardeş şehir" "ortak proje" "kültürel laga lugalar" gibi hiç kimseye hiçbir faydası olmayan üstelik tonlarca para akıtılan manasız hedefsiz girişimlerden ve daha sayamadığım onlarca çarpıklıktan kimse neden rahatsız değil? neden??? neden? nedeeeeeeeeen? sesimi duyan var mı? belki editör... o da bu yazıyı hiçbir zaman yayınlamayacağı için! artık herkes elindeki o pis fikri (fikir gibi asil bir kavramı burada kullanmak zorunda kaldığım için tarihin tüm mütefekkirlerinden özür diliyorum) yobazlığı bıraksın ve içinde bulunduğu halkın maddi ve manevi konforuna kafa yorsun. alakasız görünmesin bu bir karikatürdür! çizemedim ama yazarak tarif ettim...

  3. bizim oralar akıllıdır beyaa ayatta evet çıkmaz!!

  4. Şopar Ahmet Akıldan yıkılıyorsun belli. Türkiye sadece sizin oralardan ibaret değil beya kızanım. Hatice'ye değil neticeye bakıcan. 17 Nisan'da ancak "En fazla hayır bizden çıktı" diye övünürsün kuru kuru te te o kadar.