15 Temmuz, fotoğraf sergisi ile anıldı

15 Temmuz darbe girişimi gecesi Anadolu Ajansı Muhabirlerinin çektiği fotoğrafların sergisi 12 Temmuz Çarşamba günü Kırklareli Atatürk Stadyumu önünde açıldı. Sergide Önadım Medya Grubu yayın organlarında çıkan 15 Temmuz haberleri de sergilendi...

15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbesinde Anadolu Ajansı Muhabirleri’nin objektiflerine yakalamış olduğu fotoğraflar ile sergi düzenlendi. Gerçekleşen sergiye bir çok kurum ve kuruluş müdürleri katılım gösterdi. Açılışı Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi yaptı. Çiftçi sergiyi gezdi. Kırklareli Valisi Orhan Çifçi en çok yerel gazetelerdeyazılan haberlere dikkat etti.
Çiftçi; “Şehitlerimizin
kanını yerde bırakmayacağız”
“15 Temmuz gecesi darbe girişiminde bulunan asker kılığında ki terör örgütünün burdan lanetliyorum ve adaletimize güveniyorum. En büyük cezayı alacaklardır. Mücadelemiz devam edecektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi hepsi yargılanacaktır. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız.” dedi.
Önadım Medya Grubu'nun yayınları da sergilendi
Sergide Önadım Medya Grubu yayın organlarında çıkan 15 Temmuz haberleri de sergilendi. Bu kapsamda Kırklar Haber, Gazete Kırklareli ve Önadım gazetelerimizde 15 Temmuz sürecinde çıkan bazı haberler de sergide yer aldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol