14 Şubat’ta sokaklar aşk ateşi ile ısınıyor

Hem aşıkların hem de esnafın günü olan 14 Şubat Sevgililer günü geldi çattı. 14 Şubat tüm dünyada olduğu gibi Kırklareli’nde de büyük heyecan ile bekleniyordu. Esnafın işlerini oldukça hızlandıran 14 Şubat, sokakta ki bütün yüzlerde tatlı tebessümlere sebep oluyor. Esnaf bu soğuk Şubat gününde satışlarının iyi olması ile ısındı.  

Özel günler için özel tasarımlarıyla gözleri kamaştıran sihirli eller, 14 Şubat için de siparişleri olduğunu ifade ederek, “Doğum günleri, sevgililer günü gibi özel günler için pasta siparişi alıyoruz. Pastaların, kişiler arasındaki güzel mesajları taşıması da bu gibi günlerde daha da anlamlı oluyor” ifadelerini dile getirdi.

"Hediyeler ile yürekten
yüreğe yolculuk"
Özel günler bahanesiyle sevdiğimiz insanlara değerlerini göstermek için 14 Şubat'ın güzel bir seçenek olduğunu ifade eden Bilgin, "Hediyeler ile sevdiğimiz insanlara değerini ve sevgisini göstermek için çok güzel bir bahanedir 14 Şubat. Sevgiyi paylaşmak ve göstermek gerekir. O yüzden 14 Şubat'ta sevdiğinize özel bir hediye vermekten çekinmeyin. Hediyeler ile yürekten yüreğe giden bir yoldur 14 Şubat. Sevginin, sevgilinin günüdür. Tabi ki sevgi çok geniş bir kavramdır. Hayata kattığı anlam o kadar büyüktür ki... O yüzden sevdiğiniz insana özel bir pasta ile onun gönlüne giden yolda bir fark oluşturabilirsiniz" şeklinde konuştu.
"Özel insanlara özel hediyeler"
14 Şubat sevgililer gününde hediye alacakların hediyelerin de özel olmasından hoşnut olduğunu dile getiren Dilay’ın Tatlı Atölyesi İşletme Sahibi Dilay Bilgin, "14 Şubat bizlerin işlerine olumlu yansıyor. Özel bir günde sevdiklerine özel bir hediye vermek isteyenler için burası en doğru adres. Ben de hayatımda en özel insanlardan birisine yaptım. İlk pasta tasarımımı kızım için yaptım. İnsanlar sevdikleri için hediyenin de özel olmasını istemesi çok normal. Çünkü hediye sadece hediye değildir. O hediye sevdiğiniz insana değerini ve sevgisini anlatmak içindir. Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz elbette. Gözlerdeki samimiyet ve yürekteki duygular hediyenin gerçek anlamını yansıtır. Sevgililer gününde herkese sevgi, mutluluk ve huzur diliyorum" sözlerini dile getirdi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. UZMAN EMLAK OFİSİ SADRİ DÜZ 15 Şubat 2018 Perşembe 17:49:22

    14 Şubatın anlamını yaratıcı kişiliğiyle dile getiren Dilay HANIM Butik Pastalarında da sevgi-sevgili duygularını ustaca yansıtmakta

  2. Reklamlaaaar reklamlaaar reklamlaaar 18 Şubat 2018 Pazar 03:10:05

    Bu nasıl haber reklam spotu gibi ?