14 Mart Tıp Bayramı Kırklareli’nde etkinlikler ile kutlandı

Kırklareli Devlet Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramını Hastane Konferans Salonu’nda yapılan törenle kutladı. Törende 30 yılı aşkın süredir hizmet veren doktorlara plaket takdim edildi.

Türkiye’de modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilen 14 Mart Tıp Bayramı Kırklareli Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda yapılan törenle kutlandı. Törene Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Başkanları, hastane yöneticileri ve kurum çalışanları katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Demet Aydoğdu, “Ülkemizin her köşesinde insan hayatının kutsallığından ödün vermeden sonsuz sabır ve üstün gayret ile çalışan tüm meslektaşlarımın 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutlar bu saygın ve onurlu mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederim” dedi. Programda hastane hekimlerinden 30 yılı aşkın süredir hizmet veren Uzm. Dr. Metin Kurtoğlu, Uzm. Dr. Faruk Sözeri ve Uzm. Dr. Muhammed Kuruç’ a özverili çalışmalarından dolayı Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Demet Aydoğdu tarafından plaketleri takdim edildi. Ayrıca hastaneden ayrılan hekimler de
Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Göksel Vatansever ve Başhekim Op. Dr. Camettin Atam tarafından plaketleri takdim edildi. Program hastane hekimlerinden Uz. Dr. Neslihan Önder ve Uz. Dr. Murat Ayata’nın müzik dinletisi ile sona erdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol